DANAS JE PLAVUŠA BUJNIH GRUDI I USANA! Pevačica fura fazone "devojke iz komšiluka", a sve je PROMENILA na sebi (FOTO)
Foto: Profimedia

OD NJENE PRIRODNOSTI JE MALO OSTALO

DANAS JE PLAVUŠA BUJNIH GRUDI I USANA! Pevačica fura fazone "devojke iz komšiluka", a sve je PROMENILA na sebi (FOTO)

Pop kultura -

Britanska pevačica Eli Golding (33) danas je udata žena koja se skrasila, a dani ludih žurki i ljubavnika su daleko iza nje. Plavokosa pevačica se proslavila pre desetak godina kada je počela da izbacuje jedan muzički hit za drugim.

Svi vole njene velike hitove "Burn" i "Love Me like You Do", ali se malo ko seća kako je ona izgledala na samom početku svoje karijere. Naime, danas je Eli savršena fit žena punih usana i bujnih oblina, ali nije uvek bila takva.

foto: Profimedia

Iako pokušava da se predstavi kao prirodna devojka "iz komšiluka", a ujedno i buntovnica, od njene prirodnosti nije mnogo ostalo, a to je jasno čim pogledate njene stare fotografije.

Eli tada nije imala pune usne niti je toliko vremena ulagala u održavanje savršene linije, a ni jagodične kosti na licu joj nisu bile izražene kao što su to sada. Iz jednog pogled na fotke iz njene mladosti i one danas, jasno je jedno - plastika i fotošop zamenili su prirodnost.

foto: Profimedia

Mnogi su Eli smatrali vrlo privlačnom od samih početaka njene karijere, pa se tako danas mogu čuti komentari kako joj silne korekcije i dorade kod estetskog hirurga uopšte nisu bile potrebne. Ipak, reklo bi se da su nesigurnosti pevačice prevagnule, pa se ipak izoperisala.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track