RONU DŽEREMIJU PRETI 250 GODINA ZATVORA?! Zlostavljao žene 16 godina, ovo su NOVE OPTUŽBE! Uključene i maloletnice
Foto: Profimedia

NOVO ROČIŠTE U OKTOBRU

RONU DŽEREMIJU PRETI 250 GODINA ZATVORA?! Zlostavljao žene 16 godina, ovo su NOVE OPTUŽBE! Uključene i maloletnice

Pop kultura -

Ronu Džeremiju, glumcu koji snima filmove za odrasle, nove optužbe za silovanje podižu moguću zatvorsku kaznu na 250 godina.

Optužnici kojom se zvezda filmova za odrasle Ron Džeremi tereti za razne nedozvoljene s*ksualne radnje dodato je 20 tačaka silovanja ili s*ksualnog napada. Među žrtvama je 12 žena i tinejdžerka, navodi se u saopštenju okružnog tužilaštva Los Anđelesa.

Dodatne optužbe stižu dva meseca nakon što je penzionisani p*rno glumac optužen za silovanje tri žene i seksualni napad na četvrtu. Ron Džeremi izjavio je prošle nedelje na sudu da nije kriv za silovanja koja mu se stavljaju na teret.

foto: Beta

Nove optužbe ukupan broj Džeremijevih žrtava podiže na 17, starosti između 15 i 54 godine. Napadi su se dogodili tokom perioda od 16 godina, navodi se u saopštenju okružnog tužilaštva Los Anđelesa.

Sve optužbe Džeremi odbacuje kao neistinite.

"Ne mogu da dočekam da dokažem da sam nevin pred sudom! Hvala svima na podršci", napisao je u junu na Tviteru.

Bivša zvezda filmova za odrasle, čije je pravo ime Ronald Džeremi Hajat, u zatvoru je od juna, a kaucija koju bi morao da položi ako bi hteo na slobodu je 6.600.000 dolara.

Sve optužbe zajedno, ukoliko bi se pokazalo da je Džeremi kriv, donele bi mu zatvorsku kaznu u trajanju od više od 250 godina. Sledeće ročište održaće se u oktobru.

foto: AP

Kurir.rs/K.Đ/Guardian, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track