MUŽ GLUMICE KOJA SE UTOPILA SAD ŽIVI SA NJENOM SESTROM: Rajan odgaja sina sa njegovom tetkom, a uhvaćeni kako se DRŽE ZA RUKE! ŠOK
Foto: Profimedia

JEZIVO

MUŽ GLUMICE KOJA SE UTOPILA SAD ŽIVI SA NJENOM SESTROM: Rajan odgaja sina sa njegovom tetkom, a uhvaćeni kako se DRŽE ZA RUKE! ŠOK

Pop kultura -

Bivši muž glumice Naje Rivere koja se utopila, Rajan Dorsi (37) je počeo da živi sa njenom rođenom sestrom Nikajlom Riverom (25).

Nikajla je otkrila da se na taj potez odlučila kako bi odgojila sestrinog sina Džouzija (5).

Rajan i Nikajla su se nedavno zajedno uselili u iznajmljenu kuću koja ima tri spavaće sobe, gde se brinu o Džouziju, koji je prošle nedelje napunio pet godina, a imaju i pomoć Rajanovih roditelja. Par provodi svaki slobodan minut svog vremena zajedno i iz kuće ne izlaze jedno bez drugog.

Međutim, senku na sve ovo Nikajla i Rajan bacili su 19. septembra, kada su uslikani u jednom tržnom centru, i to kako se drže za ruke kao da su par.

Podsetimo, zvezda serije "Glee" je tragično izgubila život u 33. godini života, kada je 8. jula nestala na jezeru Pir, a njeno beživotno telo je pet dana kasnije pronađeno na dubini od 25 do 30 metara i izvađeno iz jezera.

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track