KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST SE RAZVODE?! Kraj BRAKA najmoćnijeg para u šou biznisu posle 6 godina, a razloga je baš MNOGO
Foto: Profimedia

VEć žive odvojene živote

KIM KARDAŠIJAN I KANJE VEST SE RAZVODE?! Kraj BRAKA najmoćnijeg para u šou biznisu posle 6 godina, a razloga je baš MNOGO

Pop kultura -

Kim Kardašijan i Kanje Vesta, posle spekulacija o razvodu najmoćnijeg para u svetu šoubiznisa - navodno sad su odlučili da stave tačku na brak, prenose američki mediji.

"Kim ima svoje poslove i projekte koji su joj važni, a Kanje svoje. Njihovi životi se ne preklapaju mnogo", rekao je izvor za "People".

Par je i dalje u formalnom braku, ali i "i te kako žive odvojene živote", kako tvrdi izvor blizak porodici.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Menadžer za odnose sa javnošću slavne starlete nije imao komentar na ove tvrdnje kada su ga dobili novinari časopisa "People", dok se predstavnik 43-godišnjeg repera nije odazvao.

"Kim deluje srećno i veoma je fokusirana na posao. Ona čvrsto veruje da može da donese promenu kada je reč o reformi zatvora. To je njena strast. Porodica je ponosna na nju", nastavio je izvor, aludirajući na činjenicu da se atraktivna crnka školuje za pravnika i da je ove nedelje javno podstakla Donalda Trampa da ublaži kaznu Brandonu Bernardu.

Inače, ovog leta je par imao burne turbulencije u odnosu - muzičar je na Tviteru tvrdio da je Kim želela da abortira njihovo prvo dete, nakon čega se ona oglasila otvorenim pismom javnosti u kom je potvrdila da njen suprug pati od bipolarnog poremećaja.

"Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko boluje od ove bolesti ili se njegova voljena osoba pati, zna koliko je to bolno i komplikovano razumeti. Nikada nisam javno govorila kako se odrazilo na nas kod kuće jer ja veoma štitim našu decu i Kanje ima pravo na privatnost kada je u pitannju njegovo zdravlje. Ali danas se osećam kao bi trebalo da to komentarišem zbog stigme i zablude o mentalnom zdravlju. Oni koji razumeju mentalne poremećaje ili čak komplusivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna ukoliko član nije maloletnik", napisala je ona između ostalog.

Podsetimo, Kim i Kanje su u braku od 2014. godine i imaju četvoro dece zajedno.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track