SANJA JE BIO MOJ PRIJATELJ Radoš BAJIĆ utučen zbog odlaska dva umetnika: Boris je bio izuzetan glumac i čovek, SVE JE SUROVO
Foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar, Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

EMOTIVNO

SANJA JE BIO MOJ PRIJATELJ Radoš BAJIĆ utučen zbog odlaska dva umetnika: Boris je bio izuzetan glumac i čovek, SVE JE SUROVO

Pop kultura -

U današnjem danu živote su izgubili velikani domaće umetničke scene. Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti, a kompozitor i muzičar Sanja Ilić napustio nas je u 70. godini nakon borbe sa koronom. Glumac Radoš Bajić oglasio se ovim povodom.

Radoš Bajić
foto: Nemanja Nikolić

– Zbilja sam duboko potresen da je preminuo veliki autor i umetnik, koji je ostavio takav trag na muzičkoj sceni. Sanja je bio i moj prijatelj. Deset minuta pre nego što sam čuo za njega, dobio sam vest i da je umro Boris Komnenić, izuzetan glumac i čovek. Saučešće porodicama. Tolika količina smrti ljudi u ovom vremenu postaje krajnje depresivna i sve je surovo, da se čovek zapita čemu to vodi šta da planira – rekao je kratko u pauzi tokom snimanja Bajić.

Sanja Ilic
foto: Zorana Jevtić

Sanja Ilić pored toga što je bio Radošev prijatelj, komponovao je muziku za seriju i film "Selo gori i baba se češlja" i "Selo gori i tako".

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

08:11

ZAVIRITE U PRAVI MALI RAJ SANJE ILIĆA: Kompozitorov pradeda Aleksa Žujović kupio zemlju na Kosmaju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track