MANDA JE IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE: Otkriveno u kakvom je odnosu glumčeva udovica Anja sa njegovim naslednicima iz PRVOG BRAKA
Foto: ATA Images

SVE SE PROMENILO?

MANDA JE IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE: Otkriveno u kakvom je odnosu glumčeva udovica Anja sa njegovim naslednicima iz PRVOG BRAKA

Pop kultura -

Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu.

Naime, paparaco jednog medija uslikao je jednom prilikom Anju dok je uživala u šetnji sa sinom Andrijom i Markom, koga je Manda dobio u prvom braku.

Glumica je sa decom najpre svratila u apoteku, a kada je obavila sve što je trebalo, društvo je častila sladoledom, a potom ih je odvela na piće u obližnji kafić. Društvo se odlično zabavljalo i ćaskalo u kafiću, a Anja je u jednom trenutku uzele telefon u ruke, pa su glavnu reč za stolom preuzeli Marko i Andrija.

Anja Mandić, Milorad Mandić
foto: Damir Dervišagić

"Anja je oduvek imala dobar odnos sa Mandinom decom iz prvog braka, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi", ispričao je izvor blizak porodici pokojnog glumca, pa dodao:

"Sa druge strane, i Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno."

Milorad Mandić Manda
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

00:10

JELISAVETA ORAŠANIN SPREMILA IZNENAĐENJE TEODOSIĆU! Glumica napravila tortu mužu za ROĐENDAN i odmah se pohvalila! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja