NISU SE RODILI POZNATI I BOGATI: Radili su svakakve POSLOVE dok se nisu proslavili, jeli tuđe OSTATKE hrane i prodavali svašta!
Foto: Profimedia

našli put do vrha

NISU SE RODILI POZNATI I BOGATI: Radili su svakakve POSLOVE dok se nisu proslavili, jeli tuđe OSTATKE hrane i prodavali svašta!

Pop kultura -

Ovi glumci i glumice se nisu rodili poznati i bogati. Na svom putu do vrha su radili svakakave stvari. Počeli su da rade još kao tinejdžeri, a poslovi su uglavnom bili oni uslužne prirode: od konobara, maskote do kasirke.

1. Kris Prat je radio u restoranu

Kada je imao 19 godina, Kris Prat je živeo u kombiju i radio kao konobar. Punih 20 godina kasnije, objavio je sliku na Instagramu u kom jede u jednom od restorana Buba Gump Shrimp. U opisu fotografije je napisao: "Svaki put kad dođem ovde podseti me na hiljadu škampa koje sam pojeo sa tanjira drugih dok sam se vraćao u kuhinju".

2. Džim Keri je radio kao domar

Džim Keri je prvi put nastupio kao stend-ap komičar kada je imao samo 15 godina. Međutim, u to vreme od toga nije mogao živeti. Budući da su Keri i njegova porodica tada živeli u kombiju, kako bi ih finansijski podržao, onog dana kada je napunio 16 godina, počeo je da radi kao domar u jednoj fabrici.

Keri je napustio srednju školu pa je dve godine radio u fabrici sve dok nije uspeo da zaradi malo više novca za život radeći kao profesionalni komičar.

3. Džulija Roberts je prodavala sladoled

Pre nego što je postala svetski poznata glumica, Džulija Roberts prodavala je sladoled. Novcem koji je tamo zaradila, plaćala je časove glume koje je pohađala.

4. Bred Pit je bio maskota

Obučen kao kokoška, Bred Pit je mahao transparentom kako bi privukao kupce u lokalni restoran El Polo Loco. U jednom intervjuu, Bred je otkrio da ga nije bilo sram da nosi zakav kostim, rekavši: "Čovek od nečega mora da jede".

Bred Pit
foto: Profimedia

5. Mišel Fajfer je radila kao blagajnica

Mišel Fajfer je počela da radi pola radnog vremena kad je imala samo 14 godina. U to vreme radila je kao kasirka u supermarketu. Međutim, ona nije uživala u tome. Znala je da mora raditi nešto što želi. Tada je Fajfer shvatila da želi da glumi.

6. Džejk Džilenhal je bio spasilac na plaži

Pre nego što je postao uspešni glumac, on je pazio kupače na plaži. Dok je bio na dužnosti, nije bilo većih incidenata. Međutim, Džilenhal je ipak dobro došao jednom plivaču kog je opekla meduza, a on mu je pomogao da ublaži bol.

7. Hju Džekmen je radio kao klovn na zabavama

Pre nego što je započeo glumačku karijeru, zabavljao je decu na zabavama. U jednom od intervjua otkrio je: "Bio sam klovn KoKo i nisam imao magičnih trikova. Sećam se kako je 6-godišnjak na zabavi rekao: - Mama, ovaj je klovn užasan, ne zna nikakve trikove - i bio je u pravu".

8. Eva Longorija radila je u restoranu brze hrane

Kad je Eva Longorija imala 15 godina, poželela je specijalnu haljinu koju devojke u Latinskoj Americi nose za svoj 15. rođendan (quinceañere). Nažalost, njeni roditelji nisu mogli da priušte takvu haljinu, pa se ona zaposlila u restoranu brze hrane Wendy's kako bi sama platila tu haljinu.

9. Džejms Franko je radio je restoranu brze hrane

Nakon što je odustao od fakulteta, glumac je dobio otkaz na golf terenu i u kafiću. Roditelji mu više nisu bili finansijska podrška, a on nikako nije mogao da pronađe glumački posao. Tada je počeo da radi u MekDonalds u Los Anđelesu.

Dok je tamo radio, Franko je vežbao strane naglaske i jeo hamburgere koji su bili za smeće.

10. Megan Foks je pravila smutije

Megan Foks je obično radila poslove iza blagajne, ali to nije bilo sve. Jednom nedeljno se jedan od zaposlenih morao obući u neko voće, a Foks je bila divovska banana.

(Kurir.rs/A.M./BrightSide)

Bonus video:

01:24:45

PULS SRBIJE 07.04.2021. 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track