VUK DLAKU MENJA ĆUD NE Lečić se na isti način IZVINJAVAO Danijeli i Merimi koje su ga optužile za SILOVANJE: IZVINI IZ DUBINE SRCA
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Beta/Teodora Milovanović

detalji

VUK DLAKU MENJA ĆUD NE Lečić se na isti način IZVINJAVAO Danijeli i Merimi koje su ga optužile za SILOVANJE: IZVINI IZ DUBINE SRCA

Pop kultura -

Slavna glumica Merima Isaković objavila je delove knjige koju piše o zlostavljanju, u kojoj je opisala šta je sama doživela.

U knjizi nije želela da imenuje zlostavljača koji ju je napao kada je imala samo 18 godina, ali je sada to uradila i objavila da je u pitanju Branislav Lečić. Do detalja je opisala šta se dogodilo kobne noći u njegovom stanu, kako se izvukla i kome je sve rekla za zlostavljanje.

Ona je navela da ju je Lečić dve godine nakon toga pozvao telefonom i plakao.

Branislav Lecic, Merima Isakovic
foto: Marina Lopičić, Printscreen YT

"Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim, iz dubine srca. Srećan sam da nisam uspeo da završim nedelo. Ja nikada pre nisam tako nešto počinio, niti ću ikad pokušati. Ti si spasla moju dušu", piše ona.

"Ridao je, poverovala sam mu, kao što Gaga reče, možda je počeo da odrasta u čoveka koji nikada neće ponovo pristupiti nekome nasilnički. Rekla sam, opraštam ti, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije", pisala je Merima.

Podsetimo, Danijela Štajfeld iznela je tvrdnje da ju je Lečić silovao 2012. godine kada je bila sedamnaestogodišnjakinja. A nakon njene ispovesti, Lečić se nedavno obratio putem video snimka gde joj se javno izvinio.

"Danijela, ako sam te ikad, u bilo kom trenutku, bilo kojim potezom, mišlju, slučajnim ili namernim gestom, uvredio, povredio, ponizio. Ako sam bilo koju ženu uvredio na takav način da je stekla utisak da sam nekulturan, da sam agresivac ili predator, onda se duboko izvinjavam i tebi Danijela i svakoj ženi koja se osetila ugroženom, potcenjenom", rekao je glumac u svom izlaganju.

Branislav Lecic
foto: screenshot

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track