EGZIT OD 8. DO 11. JULA Ulaz na festival biće omogućen vakcinisanima i svima koji su preboleli koronavirus, a biće i brzih testova
Foto: Promo

lepe vesti

EGZIT OD 8. DO 11. JULA Ulaz na festival biće omogućen vakcinisanima i svima koji su preboleli koronavirus, a biće i brzih testova

Pop kultura -

Festival Egzit biće održan ove godine od 8. do 11. jula, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je, zahvaljujući velikom uspehu Srbije u masovnoj vakcinaciji, festival moguće održati ovog leta, saopštili su juče organizatori.

Oni su naveli da će velika proslava 20-godišnjice Egzit festivala biti održana po planu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svetskih zvezda, kao što su Dejvid Geta, DJ Snejk, Tiga, Nina Kravic, Solomun i mnogi drugi.

Novi Sad, Miloš Vučević
foto: Grad Novi Sad

- Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli koronavirus. Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Održavanje Egzita biće simbol pobede Srbije nad pandemijom - rekao je gradonačelnik Vučević.

Najavljene su i nove objave izvođača već sledeće sedmice, koji će svoje mesto naći na preko 40 bina i zona, raspoređenih širom festivalskog prostora.

Kurir.rs

Bonus video:

01:20

SHECK WES, KALKBRENNER, NINA, HONEY DIJON I SOLOMUN pojačavaju veliku proslavu 20. GODIŠNJICE EXIT FESTIVALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track