BILA JE NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA, A SAD JE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ne umivam se, živim KAO ZVER, kozmetika mi samo skuplja PRAŠINU
Foto: Printskrin

PENZIONISALA SE

BILA JE NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA, A SAD JE ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Ne umivam se, živim KAO ZVER, kozmetika mi samo skuplja PRAŠINU

Pop kultura -

Kameron Dijaz se povukla sa scene Holivuda 2014. godine, pa je objasnila kako i koliko se njen život promenio od tada.

Slavna glumica se retko pojavljuje u javnosti od kad se penzionisala, sem ako nisu u pitanju intervjui vezani za njene nove brendove.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Zvezda popularnog filma "The Holiday" gostovala je u BBC-ovom podkastu "Rule Breakers" koji vodi Mišel Vizaž i otkrila koliko se njen život promenio otkad je 2014. napustila zabavnu industriju. Rekla je da smatra da je povukla pravi potez iako je u međuvremenu odbila ponude za snimanje filmova vredne oko 100 miliona dolara.

"Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno" rekla je ona.

"Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama", rekla je ona.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

"Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem je i pomislim - pa da, valjda je ovo dovoljno, radiće i ako je stavim samo jednom? Jednostavno nisam trenutno u situaciji da trošim bilo koju količinu energije na izgled", rekla je ona.

Kameron više ne brine da li je "drugima" lepa, već uživa u životu!

Inače, Dijaz je od 2015. u braku s muzičarem Bendžijem Madenom (42) iz benda "Good Charlotte" i imaju ćerku Radiks (2). Bivša glumica je iznenadila javnost kada je objavila lepu vest o prinovi u januaru 2020. jer je ranije govorila da ne razmišlja o majčinstvu.

Kameron i Bendži su ćerku dobili uz pomoću surogat majke.

Iako Kameron izbegava javna pojavljivanja, aktivna je na Instagramu gde se hvali vinom koje proizvodi od organskog grožđa i u kome nema šećera, a napisala je i knjigu "Knjiga o telu: Zakon gladi, nauka o snazi i drugi načini da zavolite svoje neverovatno telo'.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track