TUGA! PRONAĐENO TELO POZNATE PEVAČICE: Godinama je bila U DEPRESIJI, a sada UMRLA pod MISTERIOZNIM okolnostima! Oglasila se ćerka
Foto: Printscreen YouTube

BILA JE VOLJENA I SLAVNA

TUGA! PRONAĐENO TELO POZNATE PEVAČICE: Godinama je bila U DEPRESIJI, a sada UMRLA pod MISTERIOZNIM okolnostima! Oglasila se ćerka

Pop kultura -

Pevačica Naomi Džad pronađena je mrtva, sumnja se na samoubistvo.

Legendarna pevačica i majka dve poznate lepotice, preminula je u 77. godini. Njene kćerke izdale su neobično saopštenje o smrti majke.

Naomi je bila deo proslavljenog kantri dua The Judds, i majka glumice Ešli Džad i pevačice Vajnone Džad.

Ešli Džad
foto: Profimedia

Ranije je govorila o svojoj borbi sa depresijom, rekavši da je nakon što je njena grupa prestala da ide na turneje, upala u "duboku crnu rupu". Nije napuštala kuću i po sopstvenom priznanju, nije ustala sa kauča dve godine.

"Fanovi me gledaju sa šljokicama i dragim kamenjem, i to jesam ja. Ali onda bih otišla kući i ne bih izašla tri nedelje. Nisam menjala pidžamu, nisam održavala normalnu higijenu tela. Nisam mogla da izađem iz rupe u koju sam upala i dve godine sam provela na kauču", rekla je ona.

Naomi Džad
foto: Profimedia

"Tada sam našla zgodan most s kojeg bih skočila. Eto, toliko mi je bilo loše, da sam blizu kuće birala mesto za samoubistvo", rekla je ona.

Zbog duboke depresije, Naomi je čak dobijala terapiju elektrošokovima, ali su demoni ostali.

"Slomljene smo. Naša majka je preminula usled mentalne bolesti. Kako smo je mi volele, znamo da su je tako voleli i fanovi. Trenutno smo u neistraženoj teritoriji dubokog bola", kratko su saopštile njene kćerke.

Naomi je u nedelju trebalo da bude uvedena u Kuću slavnih na osnovu dostignuća iz višedecenijske karijere, ali je samo dan ranije pronađena mrtva. Nije poznato da li je pritisak zbog ove ceremonije dodatno pogoršao njeno stanje.

Inače, Naomi je bila sklona plastičnim operacijama i priznala je da je preterala.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:32

Meksička glumica Tania Mendoza izrešetana dok je čekala sina sa treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track