EVA LONGORIJA PONOVO ZAPALILA SVET VRELOM SLIKOM! Malo koja dama ima telo kao ona: Ali stvarno, to telo, MAJKO MILA! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

EVA LONGORIJA PONOVO ZAPALILA SVET VRELOM SLIKOM! Malo koja dama ima telo kao ona: Ali stvarno, to telo, MAJKO MILA! (FOTO)

Pop kultura -

Eva Longorija Baston glumica je koja se ističe među damama u Holivudu kao jedna od najlepših žena na svetu. Ona nema problema da pokaže kako izgleda njeno lice bez šminke, ali ni potrebu da fotošopira svoje telo.

Jednostavno, Eva i u 47. godini ima izvajanu figuru za koju je zaslužan naporan rad koji glumica praktikuje svakodnevno. Svoje fotografije, na sreću fanova, glumica redovno kači na društvene mreže, a ovaj put sve je ostavila bez daha slikom sa bazena na kojoj, kao po običaju izgleda besprekorno. U opisu slike glumica je napisala samo:

Eva Longorija
foto: printscreen

- Malo sunca nije naškodilo nikome.

''Ali stvarno, to telo!!!'', ''Majko mila…'', ''Kako si lepa!'', ''Savršena forma'', samo su neki od brojnih komentara na račun Evinog izgleda.

Eva nema ni grama viška, a na njenom telu se ne vide godine iako se mučila sa viškom kilogrma nakon porođaja. Ipak, pomenuti naporni treninzi vratili su njenu liniju u stanje pre trudnoće.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track