01:59

PEVAČICA IZJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST! Dok danas sve žene žele da izgledaju kao plastične lutke ZOE OČITALA LEKCIJU IZ NORMALNOSTI!

kurir televizija

PEVAČICA IZJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST! Dok danas sve žene žele da budu večno mlade ZOE KIDA OČITALA LEKCIJU IZ NORMALNOSTI!

Pop kultura -

Pevačica Ana Radonjić, poznatija kao Zoe Kida u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji ostavila je bez teksta sve svojim pogledom na život.

Dok se danas mnoge dame trude da zauvek ostanu mlade i lepe i podvrgavaju raznim tretmanima i opasnim zahtevima, popularna pevačica ističe da je njoj duhovni razvoj važniji od bilo čega.

Zoe Kida
foto: Kurir televizija

- Ja sam zadvoljna, važno mi je da se ja duhovno razvijam i da sam srećna u svojoj koži i kad budem bila izborana i sa deset kila više - rekla je Zoe Kida u emsiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji i dodala:

Zoe Kida
foto: Kurir televizija

- Fizički izgled odlazi, godine idu, ali energija ostaje i meni je to suština. Suština je da se osećamo dobro u svojoj koži, da budemo neke srećne bakice i dekice koje će da učine i ovaj svet lepšim nekoj mladoj deci. Nekako je to suština - kaže Ana Radonjić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track