U SVOM STILU: Hip hop muzičar SNUP DOG napravio GRICKALICE sa neobičnim sastojkom, NEĆETE VEROVATI gde će prvo da se služe!

prevazišao slavne kuvare

U SVOM STILU: Hip hop muzičar SNUP DOG napravio GRICKALICE sa neobičnim sastojkom, NEĆETE VEROVATI gde će prvo da se služe!

Pop kultura -

Snup Dog, hip-hop mogul, glumac i producent ne prestaje da privlači pažnju javnosti otkako je njegov debi album "Doggystyle" objavljen 1993. godine. Reper nominovan za Gremi, o čijim skandalima se često pisalo, uspeo je da pobere slavu i u oblasti kulinarstva.

Kako piše Mirror, Snup Dog je zatražio pomoć čuvenog kuvara Gordona Remzija kako bi poboljšao svoje već pristojne veštine kuvanja.

Gordon Remzi
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

„Ljudi nisu mislili da znam da pripremam bilo šta za jelo, ali videli su moju emisiju o kuvanju i sada znaju da mogu. Upoznao sam potom Gordona Ramzija i on me je naučio još nekoliko stvari.“

Snup je započeo prijateljstvo i sa kraljicom kuhije Martom Stjuart, koje je preraslo u partnerstvo.

„Uvek ističem da smo najbolji prijatelji“, kaže.

Sada on „podiže svoj brend hrane na viši nivo“ s krajnje neobičnim sastojcima, a kad je ovaj reper u pitanju nije teško pogoditi o čemu je reč – to je kanabis!

Sa TSUMo Snacks kreirao je Snazzle O's, hrskave grickalice od luka prožete kanabisom, slatke i ljute. Očekuje se da će za nekoliko dana moći da se probaju u – verovali ili ne - kalifornijskim ambulantama!

Kanabis, Konoplja
foto: Rojters

Cilj mu je bio, kako kaže, da se odmakne od tradicionalnih jela i pruži „nešto malo ukusnije“.

"Kada sam kreirao ovaj proizvod, želeo sam da poboljšam ukus običnog prženog luka, da mu dodam nešto uvrnuto, u mom stilu i eto hrskavih prstenova luka sa kanabisom. Preporučujem ih za užinu“.

Ovo nije prvi put da je od neke svoje grickalice reper brzo napravio brend. Pre samo mesec dana, promovisao je Snoop Loopz - alternativu Fruit Loops sa više belog sleza. Njegova linija proizvoda pod nazivom Broadus Foods ima veliki broj fanova, a on obećava da će se uskoro predstaviti s novim kreacijama.

Snup Dog

„Moja misija je da napravim razliku ne samo u ishrani, već i u životima porodica i zajednice“, njegova je poruka.

Kurir.rs/mashed.com

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track