PRODAVALA SVOJU KRV DA BI KUPILA HRANU: Nosi titulu NAJLEPŠE dame na svetu, a svaki muškarac sa kojim je bila ju je OSTAVIO!
Foto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

nije joj bilo lako

PRODAVALA SVOJU KRV DA BI KUPILA HRANU: Nosi titulu NAJLEPŠE dame na svetu, a svaki muškarac sa kojim je bila ju je OSTAVIO!

Pop kultura -

Nikol Šerzinger, bivša frontemenka benda "Pussycat dolls", jedna je od najzgodnijih dama na svetu uprkos činjenici da se bliži šestoj deceniji.

Međutim, iako je ima bezbroj fanova, uspešnu karijeru i milione dolara, njen život pre nego što je stekla svetsku slavu nije bio nimalo lak, te je morala da radi najrazličitije poslove, od prodavanja šminke preko pevanja opera, do davanja krvi, samo da bi se prehladila.

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

Uprsko novcu i slavi, njen ljubavni život nije bio lak. Često se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela.

Ipak, konačno pored sebe ima pravog muškarca, a nedavno su ona i nekadašni ragbista Tom Evans proslavili prvu godišnjicu veze. Već neko vreme se šuška i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Tom Evans, Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom.

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:14

POZNATA PEVAČICA NA TEŠKIM MUKAMA! Jedva uspela da presvuče pelene bebi, upala u NEVIĐENU PANIKU i TOTALNO SE IZBEZUMILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track