GREŠKA KOJA JE RAZBESNELA FANOVE DŽERIJA LI LUISA: BBC objavio vest o smrti poznatog muzičara, ali omakla im se jedna stvar! FOTO
Foto: Profimedia

i najbolji pogreše

GREŠKA KOJA JE RAZBESNELA FANOVE DŽERIJA LI LUISA: BBC objavio vest o smrti poznatog muzičara, ali omakla im se jedna stvar! FOTO

Pop kultura -

Britanski javni servis je napravio veliku grešku tokom izveštavanja o smrti legendarnog muzičara Džerija li Luisa. Ljubitelji lika i dela "Ubice" su videli u čemu je problem i odmah su reagovali.

Dželi li Luis je rođen 1935., a BBC je napisao 2035. uz godinu smrti, pa je uspeo da omaši za čitavih 100 godina.

- Da li je Li Luis putnik kroz vreme? - ironično je upitao jedan korisnik. Bi-Bi-Si ga je proglasio za putnika kroz vreme tako što je ovako napisao njegov datum rođenja“, složio se drugi.

- BBC, mogli ste da posvetite malo više pažnje detaljima u ovom delu. Počivaj u miru, prava legenda rokenrola - napisao je drugi korisnik Tvitera.

- BBC izveštava da je Džeri Li luis umro, ne pominju incest ni ništa, ali je uspeo da doživi neveovatnih -13 godina - pisao je Mark.

- BBC su potvrdili da još uvek nije umro... jer još uvek nije ni rođen - a mnogi komentari su uključivali šale na temu putovanja kroz vreme i da je BBc baš "fino" uradio posao.

Džeri Li Luis
foto: Profimedia

Da podsetimo, Džeri Li luis je preminuo u 87. godini, a kako je saopšteno u pitanju je prirodna smrt. On je jedan od pionira rokenrol muzike, a njegova umetnost, kao i turbulentni privatni život su privlačili dosta pažnje tokom godina.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:40

Sahrana Šinzo Abea

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track