BIZARNO PONAŠANJE SLAVNE MANEKENKE ZABRINULO FANOVE: Imala je problem s DROGAMA i ALKOHOLOM, a sad ŠOKIRALA nastupom! (VIDEO)
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

SVI SE PITAJU ŠTA JOJ SE DESILO

BIZARNO PONAŠANJE SLAVNE MANEKENKE ZABRINULO FANOVE: Imala je problem s DROGAMA i ALKOHOLOM, a sad ŠOKIRALA nastupom! (VIDEO)

Pop kultura -

Slavna engleska manekenka, Kejt Mos, održala je govor na dodeli nagrada Fashion Innovator 2022 zabrinuvši gledaoce dok je jedva izgovarala reči, pritom gledajući u tekst na svom mobilnom telefonu.

Već na samom početku govora, dok je pozdravljala publiku, Mos je govorila izuzetno sporo i na trenutke zastajala.

Ubrzo su počeli da se nižu komentari na društvenim mrežama zbog njenog neobičnog ponašanja, a mnogi su isticali kako je poznata manekenka "pod dejstvom".

"Ona je očito na drogama", napisao je jedan korisnik Tvitera, s čime se složio i drugi.

"I ja tako mislim, ali ne želim da iznosim nikakve optužbe ili pretpostavke", dodao je.

Modna ikona '90-ih stekla je slavu tokom perioda kada su manekenke bile izrazito mršave i bile poznate po žestokom partijanju.

Tada je bila prozvana "kokainska Kejt", nakon što su njene fotografije kako šmrče kokain osvanule na naslovnici jednog britanskog tabloida 2005. godine, Takođe je stekla nadimak "rezervoar" zbog količine votke za koju se pričalo da može da popije.

Ali manekenka je navodno trezna poslednje četiri godine. Insajderi časopisa Page Six rekli su u februaru da je njen odnos s mlađom sestrom Loti mnogo patio zbog Lotine zavisnosti od kokaina.

- Bilo je trenutaka kada se Kejt osećala izuzetno poniženo. Brinula se zbog svoje sestre i onoga što radi sa svojom karijerom - ispričao je tada porodični izvor dodajući da Kejtina ćerka Lila ne želi da ima ništa s Loti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track