DOK SE HARI OBRAČUNAVA SA PORODICOM, VILIJAM JEDNO NE TOLERIŠE! Otkriveno o čemu se radi, a u međuvremenu stigle i ocene serije
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

au

DOK SE HARI OBRAČUNAVA SA PORODICOM, VILIJAM JEDNO NE TOLERIŠE! Otkriveno o čemu se radi, a u međuvremenu stigle i ocene serije

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton odlučili su da ne gledaju Netfliksovu seriju "Hari i Megan", pisao je Dejli mejl u susret prošlonedeljnoj premijeri prve tri epizode, a to se govori i danima pre emitovanja nastavka. Međutim, danas se desio jedan zanimljiv preokret.

Princ od Velsa "neće tolerisati" da drugi negativno govore o princu Harriju uprkos tome što je besan i tužan zbog dokumentarca, tvrde izvori.

princ Hari
foto: Netflix / Ferrari / Profimedia

Priča se da je braća imala "neverovatno zategnut" odnos nakon godina svađa zbog Megan Markl i njenog navodno neprijatnog ponašanja prema osoblju, odluke para da emigrira u Ameriku i tona "bombi istine" koje su Saseksovi bacili u veoma gledanim TV intervjuima.

Međutim, izvori su za "The Telegraph" rekli da se princ Vilijam i dalje zaštitnički ponaša prema vojvodi od Saseksa.

"Teško da će ikada više sarađivati. Mogu li ponovo imati bratski odnos? Možete se nadati tome", poručio je izvor.

Sigurno će neko prokomentarisati i da plasiranje ovakvih priča možda ima skriveni cilj da se Vilijam prikaže kao bolji čovek od Harija, ali činjenicu da su njih dvojica bili veoma blsiki niko ne može da ospori, i ko bi mogao da tvrdi da se braća zaista ne vole?

Princ Vilijam, Džejms vikont Severn
foto: Profimedia

Podsetimo, izvori bliski dvoru ne žele da sačekaju emitovanje drugog dela serije "Hari i Megan" kako bi konačno zaključili šta princ ima da kaže o svom odlasku sa dvora, pa ga od juče otkako je prikazan novi trejler, kritikuju možda i najsurovije do sada - u stilu "kad već on ne bira sredstva što bi ga uopšte štedeli".

Hari je govorio o institucionalizovanoj manipulaciji i o tome da su "oni voleli da lažu da bi zaštitili njegovog brata ali da nisu želeli da kažu istinu da bi zaštitili njega i Megan". U jednom tizeru ne otkriva se ko su to oni dok se u drugom videu kao krivci određuju britanski mediji.

Prvi trejler objavljen je na Tvitetu i jutjubu dok je drugi osvanuo na sajtu Netfliksa.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Autor Ričard Ficvilijams koji se bavi kraljevskom porodicom, izjavio je da je možda ova produkcijska kuća senzacionalizovana izjave Megan i Harija kako bi privuka gledanost

Tizer je juče dostigao drugo mesto na trending listi u Britaniji dok na IMBd-u nije dobio dobre ocene.

Naime, dokumentarac je do sada ocenilo više od 6000 ljudi, a trenutna ocena je 3.2 od mogućih 10. Reakcije su bile negativne i za samu najavu dokumentarca na Jutjubu pa je tako prvi trejler prikupio čak 235 hiljada dislajkova. Ni druga najava nije prošla bolje. Komentare su preplavili nezadovoljni gledaoci koji su napali supružnike zbog tema o kojima razgovaraju.

Stručnjak Tom Bauer rekao je da je Harijeva "podmukla saradnja" sa Netfliksom uništila njegov odnos sa Vilijamom.

Bauer koji je napisao nekoliko knjiga o kraljevskoj porodici demantovao je da je obezbeđenje vojvotkinje i vojvode od Saseksa u jednom momentu bilo povučeno, što je Megan rekla na snimku, ocenivši to kao šokantno neistinitu izjavu.

I mnoge druge njene izjave iz prve tri epizode prikazane pre pet dana, ocenjuju se kao lažne, prema mišljenju poznavalaca prilika na dvoru.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Bauer koji je ove godine napisao biografiju o Megan Markl, napomenuo je da je javna zajedljivost između prestolonaslednika i njegovog brata loša po Britaniju.

"Njihova majka Dajana bila bi užasnuta Harijevom nelojalnošću. Taj raskid nije uznemirujući samo za Vilijama i kralja Čarlsa nego i za zemlju. Imidž zaraćene braće je užasan za reputaciju Britanije na globalnom nivou", smatra on.

Pominjanje princeze Dajane u ovom kontekstu je veoma surovo po Harija. Kao što rekosmo, kritičari ne biraju sredstva.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Hari je u prvom delu serije rekao da je birajući suprugu, odlučivao srcem ne trudeći se da se uklopi u šablon jer je on mamin sin.

Treba sačekati emitovanje drugog dela, što je zakazano za 15. decembar, ali se već stiče utisak da nastavak neće ublažiti štetu koju je izazvao prvi deo. Dobro je Hari rekao da britanski dvor najviše voli strategiju "ne govoriti bilo šta o porodičnim skandalima", a koju je on uveliko prekršio.

(Kurir.r/BlicŽena)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track