7.000.000 DINARA ZA VEŠTAČKI PENIS! Muškarci rođeni bez "ponosa" otkrivaju: Prvi s*ks bio odličan, nismo mogli da stanemo CELU NOĆ
Foto: Printscreen/Youtube

neverovatno

7.000.000 DINARA ZA VEŠTAČKI PENIS! Muškarci rođeni bez "ponosa" otkrivaju: Prvi s*ks bio odličan, nismo mogli da stanemo CELU NOĆ

Život -

Pre nekoliko godina lekari su na Britancu Endruu Vordlu (49) izveli faloplastiku, odnosno dobio je bionički penis koje je koštao 50.000 funti (skoro 7.000.000 dinara), a trošak je pokrio NHS, Nacionalna zdravstvena služba Velike Britanije.

Hirurzi Univerzitetske bolnice u Londonu su mu najprije skinuli kožu, mišiće i živce s podlaktice i deo vene iz noge i od toga su napravili oblik polnog organa. Potom su mu ugradili posebnu pumpu koja će mu omogućiti postizanje erekcije pritiskom na prekidač koji se nalazi u predelu testisa.

veštački penis, bionički penis
foto: Printscreen/Youtube

U trbušnoj duplji se nalazi vrećica s fiziološkom rastvorom koja je zadužena za punjenje penisa tečnošću, kao što se puni krvlju kod normalne erekcije. Ponovnim pritiskom na prekidač erekcija se prekida i tečnost se vraća u vrećicu.

- Vrlo sam uzbuđen. Proveo sam 44 godine bez penisa i nosio sam se s time što ne mogu da vodim ljubav. Trebaće mi malo vremena da se uhodam. To će mi omogućiti da se osećam kao deo društva - rekao je nakon zahvata srećan što će moći da bude funkcionalan i u intimnom delu života, što do dobijanja bioničkog penisa nije mogao.

Endru se rodio s vrlo retkim poremećajem u kojem se bešika i mokraćni kanali razvijaju izvan tela. Od toga oboleva jedan od 30 miliona muškaraca. Lekari su vratili bešiku i mokraćne kanale u telo, ali penis mu nikada nije narastao, dok testisi jesu.

Ovaj ugostitelj iz Mančestera znao je zbog svojeg stanja biti toliko očajan da je pre nekoliko godina pokušao i da se ubije, a spasili su ga u zadnji tren. Skrivao je da nema penis čak i od najbližih prijatelja.

Da ima nade za njega saznao je 2012. godine od svoje doktorke opšte prakse koja je bila dobro upoznata s njegovom depresijom i pokušajem samoubistva. Rekla mu je: "Endru, ovako ne možeš živeti, jedan čovek bi želeo da te upozna", prenosi 24sata.hr.

- Došla je u kontakt s gospodinom Vudom. Otišao sam na sastanak sa njim u London. Do tada su mi svi govorili kako ništa ne može da se uradi, ali on nije bio takav. Rekao mi je da mi on može da napravi novu bešiku, a njegov prijatelj će izraditi penis. Mislio sam kako sam bio valjda u svakoj bolnici u zemlji i nikad pre mi to niko nije rekao, da postoji način - ispričao je Endru.

veštački penis, bionički penis
foto: Printscreen/Youtube

U februaru 2014. godine je imao prvu operaciju uklanjanja urostoma, otvora između urinarnog trakta i trbušne opne kroz koji mokraća otiče u spoljnu vrećicu spojenu na taj otvor. Sada ima poseban kateter kroz koji mokri u toaletu. Kaže kako mu je to spasilo život čak i više od samog penisa. Međutim, njegova nova bešika zakomplikovala je stvar pa je na izgradnju penisa umesto dve, čekao pet godina.

Napokon se našao u rukama dr Dejvida Ralfa, urologa i stručnjaka za rekonstrukciju genitalija.

- Imao sam zdravu podlakticu pa sam dobio penis pristojne veličine - rekao je Endru.

veštački penis, bionički penis
foto: Printscreen/Youtube

Stručnjak mu je napravio penis od kože, mišića i živca s leve ruke i komada vene iz desne noge. Na kraju je morao da odluči želi li da mu u polni organ stave jednu ili dve cevi.

- Odlučio sam da je jedna sasvim dovoljna, pa nisam ja porno zvezda - našalio se.

Nije jedini muškarac s bioničkim penisom

I Muhamed Abad (50) iz Škotske je prvi put iskusio seks pre nekoliko godina nakon što su mu lekari ugradili bionički penis. On se nije rodio bez organa već je kao dete ostao bez njega u nesreći. Imao je svega šest godina. Kaže kako mu je ovo pomagalo pomoglo da se oseća potpuno.

veštački penis, bionički penis
foto: Printscreen/Youtube

Godine 2017. ugradili su mu najsavremeniji bionički penis vredan 70.000 funti i konačno je mogao da izgubi nevinost. Odlučio se za seksualnu radnicu da mu pomogne u tom zadatku, jer nije imao partnerku sa kojom bi mogao da isproba novi organ.

Muhamed bi silno želeo da postane otac, ali čini se da mu se ta želja verovatno neće ostvariti. Naime, jedini testis koji mu je preostao ne radi kako treba da bi proizveo dovoljno kvalitetnu spermu za oplodnju.

- Očajnički želim decu i zadovoljan sam sa svakim ko me prihvata ovakvog kakav jesam - rekao je.

Muhameda je gostovao u jednoj britanskoj emisiji. Uz njega je bila partnerka koja je opisala kako je izgledao prvi seks s njim. Kaže da joj je bilo jako prijatno, a ubrzo je naučila i "kako baratati bioničkim penisom".

Za bionički penis odlučio se i transrodni muškarac Li Karter (51), takođe iz Velike Britanije.

- Proveo sam 40 godina zarobljen u pogrešnom telu, a seks sa mojim 60.000 funti vridnim "muškim dodatkom" mi je ostvarenje sna - rekao je.

I njegov bionički penis je napravljen od kože koju su mu hirurzi skinuli s ruke i ima pumpu unutar silikonskog testisa koja ga diže i spušta.

Prvi seks sa ženom iskusio je nakon što mu se javila majka dvoje dece Lien. Upoznao ju je na internetu. Javila mu se nakon što je pročitala njegovu priču i ponudila mu je da se nađu u hotelskoj sobi.

veštački penis, bionički penis
foto: Printscreen/Youtube

- Dugo sam čekao, ali vredelo je. Bilo je to neverovatno iskustvo, oboje smo toliko uživali da nismo stali celu noć. Rekao sam da želim da čekam pravu ženu i drago mi je što jesam jer je Lien divna osoba iznutra i spolja, i jako smo srećni - dodao je, a prenosi Daily Star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track