KEJT MIDLTON SPREMA PAKLENU OSVETU MUŽU PRELJUBNIKU? Naplatiće Vilijamu NEVERSTVO, a NADRLJAĆE i "zla maćeha" Kamila
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NEVOLJE U RAJU

KEJT MIDLTON SPREMA PAKLENU OSVETU MUŽU PRELJUBNIKU? Naplatiće Vilijamu NEVERSTVO, a NADRLJAĆE i "zla maćeha" Kamila

Pop kultura -

Kao odmazdu za preljubu princa Vilijama i podršku koju mu je porodica pružila nakon nemoralnog čina, vojvotkinja Kejt Midlton navodno je spremna da prekrši zakone britanske krune, javlja Music Mundial.

Princ Hari prvi je otkrio neverstvo svog brata u svojim memoarima "Spare", a napisao je da je Vilijam prevario svoju suprugu s jednom od njenih najboljih prijateljica vojvotkinjom od Čolmondelija, Rouz Henberi, na večernjem izlasku.

Sara Rouz Henberi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brojni mediji su od tada otkrili detalje navodne veze između Vilijama i Rouz, a trenutno nesumnjivo vlada velika napetost unutar kraljevske porodice jer bi kraljica supruga Kamila Parker mogla da odobri vanbračnu vezu svog posinka.

Kako bi izbegla otkrivanje informacija koje bi mogleda naštete kraljevskoj porodici, Kamila je nametnula pravilo da njeni članovi izbegavaju približavanje ljudima van palače. Kejt je, međutim, odlučna u nameri da se osveti i učiniće upravo suprotno.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejtini obožavatelji tepaju joj da je "narodna princeza". Ona nastoji da stekne što veću afirmaciju među Englezima kako bi zasenila maćehu svog supruga, pa širi krug svojih simpatizera i obožavatelja.

Budući da je Kejt moćna žena i razume svoje mesto na britanskom prestolu, neće dopustiti da je Kamila, koja je postala deo kraljevske porodice zbog sramotne preljube dok su ona i Čarls još bili u braku s drugima, nadmaši u popularnosti ili da ima veću moć od kralja.

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Britanski mediji su doznali da će navodna ljubavnica princa Vilijama, Rouz biti puno aktivnija u kraljevskoj porodici, a to se zasigurno neće svideti Kejt.

Naime, Rouzin suprug, Dejvid Čolmondeli nedavno je dobio titulu Lord-in-Waiting, te je tako postao bliski saradnik kralja Čarlsa III. Zbog toga će vojvotkinja od Čolmondelija sada biti mnogo više prisutna u Bakingemskoj palati.

Sara Rouz Henberi
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kejt je, navodno, umorna od svih kontroverzi koje je izazvala navodna preljuba njenog supruga. Pre nekoliko nedelja, izvor blizak kraljevskoj porodici potvrdio je da ona više ne boravi u Bakingemskoj palati. Međutim, smatra se da je kralj možda sledio protokol pre zvaničnog krunisanja, koji će se održati 6. maja.

Kejt je još uvek angažovana na raznim zadacima u ime krune. Jedan od njih povezan je sa skupom kom će se verovatno pridružiti Rouz i njen suprug. To, međutim, nije zvanično potvrđeno.

Mediji izveštavaju da je Kejtin i Vilijamov brak pretrpeo veliku štetu zbog glasina o njegovom neverstvu.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja