PRINC HARI NIJE SVESTAN ŠTA GA ČEKA NA OČEVOM KRUNISANJU: Rođeni brat mu sprema SUROVU KAZNU, neće mu biti dobro
Foto: Profimedia

HLADAN TUŠ

PRINC HARI NIJE SVESTAN ŠTA GA ČEKA NA OČEVOM KRUNISANJU: Rođeni brat mu sprema SUROVU KAZNU, neće mu biti dobro

Pop kultura -

Uprkos njegovom, blago rečeno, komplikovanom odnosu s porodicom, potvrđeno je da će se princ Hari pojaviti 6. maja na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji.

Kako je preneo Daily Mail, Hari će doći na ceremoniju bez supruge Megan Markl i njihove dece, ćerke Lilibet (1) i sina Arčija, koji će tog dana proslaviti četvrti rođendan. Princ je imao delikatne pregovore sa svojom porodicom, koji su opisani kao igra "transatlantskog ping-ponga", a odlučio je na kraju da se odazove se pozivu.

Princ Hari, Megan Markl
foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, shvata da je krunisanje najvažniji dan u životu njegovog oca i osećao je kako je ispravno da se pojavi uprkos svojim napadima na porodicu. Međutim, s obzirom na sve što je učinio, neće imati baš toplu dobrodošlicu u Velikoj Britaniji.

Porodica planira da bude hladna i formalna prema Hariju. Kako je ispričao izvor za Daily Mail, njegov stariji brat, princ Vilijam nema nameru uopšte da razgovara s njim nakon što ga je napao u autobiografiji "Rezerva" i Netfliksovom dokumentarcu "Hari i Megan". Ipak, nikad nije želeo da spreči Harija da bude prisutan na krunisanju. Njegovo mišljenje o komunikaciji s mlađim bratom može da promeni jedino njihov otac Čarls.

Kejt Midlton, princ Vilijam, princ Hari, Megan Markl
foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Izvor tvrdi i da ostatak porodice ne želi da priča s Harijem i da će ga tek učiniti osnovno - pozdraviti ga pri njihovom susretu. Izuzetak će tek možda biti njegove sestrične, princeze Beatris i Eugenija, koje su uvek imale dobar odnos s njim. Zbog toga bi svečanost mogla da bude neprijatnija nego što se Hari bojao.

Inače, Hari je ranije javno pozvao svoju porodicu da se izvini njemu i Megan za omalovažavanje. Takođe je zahtevao da njegov otac i brat sednu s njim pre 6. maja kako bi razjasnili međusobne probleme. Međutim, nijedan nije hteo da mu ugodi, te ih je povredilo i razljutilo njegovo ponašanje.

Niko više ne gaji nade za pomirenje braće koja su jedva razmenila pokoju reč na sahrani kraljice Elizabete II u septembru prošle godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track