ŽIVA BARBI U HALJINI INSPIRISANOJ 63 GODINE STARIM IZDANJEM ČUVENE LUTKE: Margo Robi sve iznenadila neverovatnim stajlingom!
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

FOTO

ŽIVA BARBI U HALJINI INSPIRISANOJ 63 GODINE STARIM IZDANJEM ČUVENE LUTKE: Margo Robi sve iznenadila neverovatnim stajlingom!

Pop kultura -

U Los Anđelesu je održana svetska premijera dugo iščekivanog filma o najpopularnijoj lutki na svetu, Barbi, koji potpisuje rediteljka Greta Gervig. Ceo modni svet čekao je da se pojavi glavna glumica Margo Robi i da oceni njenu odevnu kombinaciju, a ova lepotica nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Margo Robi
foto: Jen Lowery/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Od početka snimanja ovog dugo iščekivanog filma, Margo se na skoro svakom značajnom događaja pojavila u roze autfitu u skladu sa njenom ulogom. Ona je najzaslužnija za trend barbiecore, koji je dominantan već godinu dana, otkako su se pojavile prve fotografije sa seta ovog ostvarenja, a do sad smo Margo videli u brojnim stajlinzima koji izgledaju kao uveličane varijante Barbikine odeće.

Ipak, za premijeru je roze boju ostavila kod kuće i odlučila da se pojavi u komadu odeće koji je sve ostavio bez daha. Glumica je na premijeru stigla u crnoj toaleti koju potpisuje Schiaparelli Haute Couture, a reč je o izuzetnom primerku visoke mode. Margo se pojavila u haljini pripijenoj uz telo, midi dužine, koja se završava efektnim i dramatičnim detaljima od tila.

Barbi
foto: Les Arts Décoratifs, Paris / Jean Tholance / akg-images / Profimedia

Inspiracija za ovo modno izdanje bila je Barbi iz edicije „Solo in the Spotlight“ iz 1960. godine, a Margo je sve zaokružila dijamantskim čokerom od nekoliko nizova ogrlica i glamuroznom frizurom koja podseća na zlatno doba Holivuda.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track