ŠAKIRI DOSADIO ČUVENI SPORTISTA! Uhvaćeni na večeri: Vrela Kolumbijka s ovom NBA zvezdom ostala do RANIH JUTARNJIH SATI! FOTO
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

nova ljubav na pomolu?

ŠAKIRI DOSADIO ČUVENI SPORTISTA! Uhvaćeni na večeri: Vrela Kolumbijka s ovom NBA zvezdom ostala do RANIH JUTARNJIH SATI! FOTO

Pop kultura -

Šakira je pokrenula glasine o novoj ljubavnoj vezi nakon što je viđena kako uživa u romantičnoj večeri s NBA zvezdom Džimijem Batlerom, piše Marca.

Paparaci su ih snimili ispred restorana Novikov u Londonu. Stigli su odvojeno, a lokal su napustili zajedno oko dva ujutro. Još uvek se nisu oglasili povodom natpisa o tome da su u vezi. Pevačica je prošlog meseca gledala kako Batlerov tim igra protiv Denver Nagetsa u finalu NBA lige.

Prema ranijim medijskim natpisima, Šakira i Tom Kruz su u maju viđeni na trci Formule 1, gde je slavni glumac navodno pokušavao osvojiti njeno srce, ali ona nije bila zainteresovana. Nakon toga je u više navrata viđena s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, no njeni fanovi smatraju da više nije zainteresovana za njega.

Šakira, Tom Kruz
foto: BARNI Cristiano/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, prošlo je više od godinu dana nakon što su Šakira i Đerar Pike objavili da se rastaju. Kolumbijska pevačica sada je u razgovoru za španski "People" otkrila da ju je fudbaler izdao dok je njen otac bio u bolnici, što je za nju bio jako težak period.

Šakira
foto: Printscreen

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam saznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj", ispričala je Šakira. Dodala je da joj je bilo jako teško jer u tom trenutku nije mogla svog oca zamoliti za savet.

(Kurir.rs/Index)

Bonus video:

16:03

URAMIĆU SLIKU DUELA SA LEBRONOM: Pokuševski o NBA, Jokiću, Partizanu, Zvezdi, Novom Sadu i Balaševiću VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track