UPS! SLAVNA GLUMICA SE ZANELA U NAVIJANJU, PA ZAMALO DA SEVNU GRUDI: Počela da skače od sreće, a rizičan prizor postao VIRALAN
Foto: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia

HIT SNIMAK

UPS! SLAVNA GLUMICA SE ZANELA U NAVIJANJU, PA ZAMALO DA SEVNU GRUDI: Počela da skače od sreće, a rizičan prizor postao VIRALAN

Pop kultura -

Glumica Blejk Lajvli bila je gošća u VIP loži na poslednjoj utakmici američkog fudbalera koju su igrali Kansas City Chiefsi i New York Jetsi.

Uz megapopularnu Tejlor Svift i svog poznatog supruga, glumca Rajana Rejnoldsa, Blejk je slavila poen za Kansas City, a onda joj se umalo dogodila mala nezgoda.

Utakmicu je pratila u farmerkama i u crnoj majici s tankim bretelama, a kad je počela da skače od sreće, svoje grudi je morala da pridrži rukom kako joj ne bi ispale iz majice.

Snimak je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Podsetimo, Blejk i Rajan jedan su od omiljenih parova na holivudskoj sceni, a nedavno su dobili i svoje četvrto dijete, kome još za javnost nisu otkrili pol i ime.

Venčali su se 2012. godine, a u braku su ranije dobili i još tri ćerke - Džejms, Inez i Beti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track