ADRIJANU LIMU PONOVO "RAZAPELI" ZBOG IZGLEDA! Konačno rešila da se oglasi: Objavila fotku iz kuhinje i svima ZAPUŠILA USTA (FOTO)
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

IMALA JE JAKU PORUKU

ADRIJANU LIMU PONOVO "RAZAPELI" ZBOG IZGLEDA! Konačno rešila da se oglasi: Objavila fotku iz kuhinje i svima ZAPUŠILA USTA (FOTO)

Pop kultura -

Brazilska manekenka Adrijana Lima šokirala je obožavatelje svojim novim izgledom kada se pojavila na premijeri filma "Igre gladi: Balada ptica pevačica i zmija" u Los Anđelesu.

42-godišnja Adrijana jedna je od najuticajnijih Victoria's Secret anđela svih vremena, a njen dolazak na premijeru izazvao je čuđenje, i to zbog novih vidljivih promena na njenom licu koje su se pojavile proteklih mesec dana.

Adrijana Lima
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ne bih imao pojma da je to ista osoba da nisam pročitao", napisao je jedan korisnik platforme X, dok su drugi nagađali da možda još uvek tako natečena zbog kozmetičkog zahvata, poput fejsliftinga ili filera.

"Oh neeeeeee! Šta je uradila licu? I zašto??? Pre je bila savršena", komentarisao je jedan njen obožavatelj.

O Adrijaninom izgledu već neko vreme kruže rasprave na društvenim mrežama, a zbog čega je i ona odlučila da se oglasi i prokomentariše tvrdnje da je bila na plastičnim operacijama.

Adrijana Lima
foto: Printscreen Instagram

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, dve predtinejdžerke, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa... Hvala na brizi'', napisala je uz selfi bez šminke iz svoje kuhinje.

Mnogi obožavatelji su je tada podržali jer su njen odgovor na kritike o izgledu nazvali stvarnošću života jedne majke i usklađivanjem odgoja dece i vođenja domaćinstva.

Adrijana Lima
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana je još 2017. godina otkrila kako bi volela da je ljudi gledaju van okvira njenog lica i tela. U novije vreme objasnila je pak da je majčinstvo promenilo sve u njenom životu, budući da su njeni režimi brige o lepoti sve više postajali prošlost jer se fokusirala na decu.

Ipak, rekla je: "Ali kako su moje dve ćerke postale starije, shvatila sam da kopiraju puno toga što radim i moje navike, i važno mi je da budem sigurna da kopiraju one dobre." Osim toga, za Vogue India je izjavila da im dozvoljava da eksperimentišu s njenom šminkom, maskama i kremama.

Adrijana Lima
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Adrijana je bila anđeo Victoria's Secreta od 1999. do 2018. godine, a uz to je bila ambasadorka IWC-a, Pume, Maybellinea i Choparda.

Iza nje je brak sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, s kojim se venčala 2009. godine, a 2014. su objavili da se rastaju, a razvod su finalizovali dve godine kasnije. Zajedno su dobili ćerke Valentinu i Sijenu.

Novu sreću pronašla je u vezi s Andreom Lemersom, s kojim je prošle godine dobila sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

ADRIJANA LIMA SLAVI UZ NAŠU MUZIKU: Hit Lepe Brene iznenadio je sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track