TEJLOR SVIFT I BLEJK LAJVLI SU UPRAVO DOBILE OPASNU KONKURENCIJU: Čuveni glumac izveo URNEBESNU ŠALU na račun slavnih lepotica
Foto: Printscreen/Instagram

malo se našalio

TEJLOR SVIFT I BLEJK LAJVLI SU UPRAVO DOBILE OPASNU KONKURENCIJU: Čuveni glumac izveo URNEBESNU ŠALU na račun slavnih lepotica

Pop kultura -

Za zezanje uvek raspoloženi glumac Rajan Rejnolds nije propustio priliku da se našali na račun svoje supruge Blejk Lajvli i Tejlor Svift. Tako je vrckava 47-godišnja zvezda hita "Deadpool" rekreirao izazovnu fotografiju dve prijateljice na svom Instagram storiju.

Na tela seksi glumice i pevačice nalepio je tako svoje lice te lice Trevisa Kelca, dečka Tejlor Svift. Originalna fotografija, piše Page Six, snimljena je inače na premijeri Bijonsinog filma "Renaissance" u četvrtak u Londonu. "Ovo moram zapamtiti.", napisao je u naslovu fotošopirane slike, na kojoj se nalazi njegovo lice na Lajvlinom telu i Kelcovo na Sviftinom.

Na pravoj fotografiji, bliske prijateljice su se smestile nasmejane na plavom baršunastom kauču, a zvezda serije "Gossip Girl" drži ruku na pevačicinom krilu.

Rajan Rejnolds
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Tejlor (33) koja je skoro deset godina dobra prijateljica s 36-godišnjom Lajvli, u petak je ponovno viđena s Kelcom (34) u Kanzas Sitiju, gde su uočeni u jednom luksuznom baru, odeveni u božićne džempere. Nerazdvojnom paru pridružio se Kelcov saigrač iz Kanzas Sitija Čifsa Patrik Mahomes i njegova supruga, Britani Mahomes.

Nakon toga nosioci ovogodišnje titule šampiona Super Boula otputovali su u Viskonsin na utakmicu protiv Grin Bej Pakersa. Otkako je započela njena romansa s Kelcom u septembru, Svift je prisustvovala na nekoliko NFL utakmica. Čak je dovela Rejnoldsa i Lajvli na njegovu utakmicu protiv Njujork Džetsa u oktobru.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track