ANĐELINA DŽOLI ŠETA ZNATNO MLAĐEG DEČKA: Uzvratila Pitu "OPASNIM UDARCEM"! Nove fotke misterioznog mladića izazvale HAOS (FOTO)
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

i ona može da šeta mlađe

ANĐELINA DŽOLI ŠETA ZNATNO MLAĐEG DEČKA: Uzvratila Pitu "OPASNIM UDARCEM"! Nove fotke misterioznog mladića izazvale HAOS (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Anđelina Džoli nakon razvoda od Breda Pita 2019. godine izuzetno retko se pojavljuje u javnosti sa muškarcima sa kojima bi mogli da je dovedu u vezu. Samo dva puta je napravila izuzetak, sve dok juče kada je u svojom butiku Atelier Jolie u Njujorku fotografisana u društvu znatno mlađeg momka. Fotografije su objavljene samo desetak dana nakon što je njen bivši suprug slavio 60. rođendan prvo u Parizu pa u Los Anđelesu a 27 godina mlađom dizajnerkom nakita Ines de Ramon.

Bred Pit
foto: Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slučajno ili namerno, Anđelina Džoli i te kako svesna paparaca napustila je luksuznu prodavnicu u društvu javnosti nepoznatog momka. Ćaskali su dok su izlazili iz butika gde je ona inače došla sa telohraniteljima.

Anđelina Džoli
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Momak sa slika prati modu iako njegov apa-drap stil to ne odaje lako na prvi pogled, a Anđelina Džoli ne samo da se nije krila od paparaca već ih je i pozdravila osmehom.

Ne zna se zada kakva je veza spaja sa ovim mladićem, ali je više nego zanimljivo što je "uslikana" sa njim u jeku priča o Bredovoj romansi.

Anđelina Džoli
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je u poslednje vreme veoma posvećena modi što je polje interesovanja i njenog bivšeg muža.

Anđelina Džoli i Rotšild

Bred Pit i Anđelina Džoli bili su u braku od 2014. do 2019. Rastali su se 2016. a vezu su počeli 2005. godine. Imaju šestoro dece Šajlo, Zaharu, Vivijen i Noksa, Paksa i Medoksa i njihovi porodični odnosi su prilično komplikovani.

Glumica nakon razvoda nije zvanično bila u vezi, ali je u junu viđena u Malibuu u društvu poznatog bogataša. Reč je o britanskom milijarderu Dejvidu Mejeru de Rotšildu, sa kojim je glumica provela tri sata u restoranu.

Anđelina Džoli
foto: RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je izlazila iz restorana, Anđelina nije skidala osmeh sa lica, srdačno se osmehnula paparacima i kao da uopšte nije želela da sakrije ovaj sastanak od javnosti.

Glumica je sjajno izgledala, nova frizura odnosno svetlija kosa sjajno joj je pristala baš kao i šik crna haljina sa izrezima. Član jedne od najbogatije porodice na svetu, naslednik bankara i finansijera Rotšild bio je kežual odeven, sa sve šik prugastim čarapama.

Anđelina Džoli, Dejvid Mejer de Rotšild
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nagađa se da je susret bio iniciran zajedničkim društvenim zalaganjem, i Anđelina i Rotšild posvećeni su aktivizmu, on želi da "upozori i informiši ljude o globalnom zagrevanju".

Bogatstvo Dejvida Mejera de Rotšilda procenjuje se na 10 milijardi dolara.

Anđelina Džoli i D' Vikend Džemers

Glumica je 2021. više puta viđena sa pevačem D' Vikendom Džemersom, prvo u julu pa dva meseca kasnije ispred restorana Đorđo Baldi u Santa Moniki.

Anđelina Džoli
foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Proveli su dva i po sata na večeri u privatnom delu objekta. Anđelina je u restoran stigla pre Abela Tesfaja, kako glasi njegovo pravo ime, a onda mu se nakon večere pridružila u automobilu kojim su se uputili u njegovu vilu na Bel Eru.

Izvor blizak muzičkoj zvezdi rekao je za Page six da je njihov odnos poslovan: “Oni očigledno ne pokušavaju da se sakriju, on je definitivno fokusiran na ulazak u filmski posao, tu je nova HBO serija u kojoj glumi". Ipak, sumnja da je bilo nečeg više je ostala.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track