ZBOG OVOGA SVI SMATRAJU DA ĆE KEJT BITI NOĆNA MORA ZA SVOJE SNAJE: Ono što radi da bi sačuvala brak retko koja žena bi prihvatila
Foto: EPA/Tolga Akmen

kod nje se zna red

ZBOG OVOGA SVI SMATRAJU DA ĆE KEJT BITI NOĆNA MORA ZA SVOJE SNAJE: Ono što radi da bi sačuvala brak retko koja žena bi prihvatila

Pop kultura -

Kejt Midlton je uvek nasmejana, pristupačna i bez najmanjeg prigovora obavlja sve svoje dužnosti. Otkako javnost zna za nju, nije imala nijedan skandal.

Krasi je aristokratsko držanje, a mnogi ne veruju da danas slavi 42. rođendan jer izgleda mnogo mlađe.

Za njen današnji status najzaslužniji je talenat njene majke Kerol za biznis. U vreme kad se Kejt udala za Vilijama, bogatstvo njene porodice procenjeno je na 50 miliona dolara. To je bilo dovoljno da Kejt, njena sestra Pipa i brat Džejms dobiju najbolje obrazovanje, piše Stil.

Kejt Midlton, veridba
foto: Profimedia

Kejt je išla u školu Sejnt Endrus, čija je ekipa redovno igrala utakmice hokeja na travi sa školom Ludgrou u koju je išao princ Vilijam. U srednjoj školi Kejt je bila kapetanica ženskg tima za hokej na travi.

Princa je upoznala tek na fakultetu. Pre studija istorije umetnosti, Kejt je godinu dana provela u Firenci i Čileu. Uz studije radila je u porodičnoj firmi mesec dana pre udaje, a sa sestrom Pipom živela je u roditeljskom stanu čija se vrednost procenjuje na više od milion funti.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Mediji su pisali da je pažnju princa Vilijama privukla na studentskoj modnoj reviji na kojoj je nosila prozirnu haljinu. Vezu su započeli 2003. godine, a nakon dve godine živeli su zajedno s kolegama u iznajmljenoj kući.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kad su diplomirali, Kejt se našla pod lupom paparaca i medija. Iako su tokom veze dva puta raskidali, Kejt nije padalo na pamet da se žali medijima. Za razliku od emotivne lejdi Dajane, Kejt je ostala čvrsta i promišljena.

Kejt Midlton
foto: King Charles, Queen Camilla, Prince William of Wales, Catherine Princess of Wales

Kraljica Elizabeta upoznala ju je 2008. na venčanju Vilijamovog rođaka, a navodno se dugo premišljala hoće li dati blagoslov za tu vezu. Razlog je bila već spomenuta Dajana i njen krah braka s kraljičinim sinom Čarlsom. Činjenicu da je Kejt starija od Vilijama pola godine kraljica je smatrala prednošću, jer nije bilo generacijskog jaza kao između Čarlsa i Dajane.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Venčali su se 2011. godine, a Kejt se nakon rođenja sina Džorža prvi put pojavila na otvaranju maratona u Severnom Velsu.

Dečak koji joj je trebao uručiti cveće se zbunio, no kad je ona čučnula pored njega i popričala s njim, sve je bilo u redu. Mediji su je hvalili jer je dobra s decom te je odlično rešila situaciju.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Nakon što je postala majka, otkrila je da s Vilijamom proučava najbolje metode odgoja, a drže se toga da s decom ne razgovaraju s visine. Zbog toga se deci ne obraćaju stojećki, već čučnu pored njih, čak i na javnim mestima. To omogućava da ostvare kontakt očima, što detetu uliva poverenje.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt se pokazala i prilično spremnom za saradnju. Kad je kralj zatražio da uštedi više, Kejt je reciklirala svu svoju odeću brzinom munje. Svoju ulogu uvek igra do kraja. Iako se s vremena na vreme pojave glasine da Vilijam ima ljubavnicu, Kejt ne dopušta da joj se nezadovoljstvo ili sumnja očitavaju na licu. Na godišnjicu braka nasmejana je pozirala pored njega.

Kejt je danas najpouzdaniji član kraljevske porodice, tu je da dočekuje goste iz celog sveta i animira ih pa mnogi smatraju da je rođena da bude ono što jeste – princeza.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video:

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track