MILOŠU BIKOVIĆU JE ONA NAJVEĆI OSLONAC U ŽIVOTU: Evo kako izgleda MAJKA našeg glumca, uvek sređena i nasmejana, PRAVA DAMA! (FOTO)
Foto: Zoran Jevtić

samo jedna!

MILOŠU BIKOVIĆU JE ONA NAJVEĆI OSLONAC U ŽIVOTU: Evo kako izgleda MAJKA našeg glumca, uvek sređena i nasmejana, PRAVA DAMA! (FOTO)

Pop kultura -

U utorak proslavljeni srpski glumac Miloš Biković dobio je sina Vasilija sa svojom dugogodišnjom izabranicom Ivanom Malić.

Ovo je glumcu prvo dete, te nije propustio priliku da organizuje proslavu koja će trajati do zore, kakav je i običaj u srpskim porodicama.

Miloš Biković
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Miloš Biković je inače u više navrata isticao da mu je porodica najveća podrška u životu, a naročito majka Marija.

Poznato je da ima brata Aleksandra koji se pre 11 godina, zamonašio, a na majku je nakon smrti Miloševog oca 2006. godine pao najveći teret u porodici u najosetljivijem periodu glumčevog odrastanja.

Hrabra i snalažljiva majka Marija kako je Miloš jednom opisao svoju majku najzaslužnija je za to što je on danas.

Marija Bikovic, Marija Biković
foto: Damir Dervišagić

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - rekao je svojevremeno Biković i otkrio šta je prvo kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar.

Laž, predstava, premijera
foto: Damir Dervišagić

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan - rekao je Biković i dodao:

Marija Bikovic, Marija Biković
foto: Damir Dervišagić

- Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - ispričao je glumac svojevremeno.

Sluga, premijera
foto: Damir Dervišagić

- Najviše vremena sam proveo sa mamom iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj neki put i svoju neku logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu, tako da tata je bio ta figura koja je stalno nedostajala. Naravno, mnogo veća je radost bila kada je tata tu - rekao je glumac. Njegovi roditelji su se razveli kada je imao 6 meseci, a Miloš je otkrio da li je to ostavilo neke posledice na njega.

premijera, film, Izazov
foto: Damir Dervišagić

- Mislim da ostavlja, to pisholozi mogu da kažu bolje i kompleksnije. Ali koliko sam čitao otac i majka su neophodni za razvoj zdrave psihe. Naravno, ne znači uvek ako su otac i majka zajedno da to garantuje zdravu psihu, moraju i oni da budu koliko toliko zdravi, a možda je nekad i razvod zdraviji za dete od eventualog nasilja. Ali, svakako ostavlja. Atak na porodicu je atak na psihu ustvari ono što se u društvu dešava taj atak na uništavanje porodice je zapravo uništavanje budućih pojedinaca i psihičkog zdravlja celih naroda, celog čovečanstva - rekao je glumac u emisiji "Balkanskom ulicom".

Inače, Marija se pojavljivana na premijerama filmova i pozorišnih predstava svog sina.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

00:10

Miloš Biković sa devojkom na koncertu Bočelija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track