NAJLEPŠU JUGOSLOVENSKU MISICU JEDNA GREŠKA SKUPO KOŠTALA: Zarađivala 3.000 $ dnevno, a onda SUNOVRAT! Ovako danas živi (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

EVO KAKO DANAS IZGLEDA

NAJLEPŠU JUGOSLOVENSKU MISICU JEDNA GREŠKA SKUPO KOŠTALA: Zarađivala 3.000 $ dnevno, a onda SUNOVRAT! Ovako danas živi (FOTO)

Pop kultura -

Bernarda Marovt je svojevremeno u nekoliko anketa bila proglašena najlepšom misicom koju je Jugoslavija ikada imala. Bila je na putu da postane Mis Sveta, kada se saznalo za skandal koji ju je koštao titule.

Bernarda je 1982. u Zagrebu je izabrana za Mis Jugoslavije, a kada je stigla do Londona diskreditovali su je zbog golišavih fotografija objavljenih u "Startu".

Naslovnica "Starta" objavljena iste godine, prodata je 350.000 primeraka. U tom broju objavljene su njene slike u kojima se vide njene gole grudi. Ona je zbog toga ispala iz trke za Mis Sveta.

Proglašena je top modelom Italije i top modelom Evrope, a na vrhuncu karijere zarađivala je 3.000 dolara dnevno.

Danas ima 58 godina, a i dalje radi kao model i snima reklame. Već dugi niz godina u Sloveniji organizuje međunarodno takmičenje fotomodela, a otvorila je i školu manekenstva za mlade. Često učestvuje u organizaciji modnih revija i događaja. Živi na relaciji Slovenija - Italija, a u Milanu ima modnu agenciju.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

13:43

OPOZICIJA NIJE NIŠTA BOLJA OD MISICA KOJE OBEĆAVAJU MIR U SVETU I PLATE OD MILION EVRA! Analitićari: Imaju samo jedan cilj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track