OVA LEPA PLAVUŠA JE MAJKA DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Komentariše objave ZETU, a evo šta misli o ćerkinoj vezi s 39 godina starijim
Foto: Damir Dervišagić

AKTIVNA NA MREŽAMA

OVA LEPA PLAVUŠA JE MAJKA DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Komentariše objave ZETU, a evo šta misli o ćerkinoj vezi s 39 godina starijim

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Nakon što je potvrdio vezu s koleginicom, Ristovski je u više navrata komentarisao njene fotografije na Instagramu, a njena majka Anikica Lazić je takođe aktivna na mrežama. Ona je na jednom snimku koji je Lazar Ristovski jednom prilikom objavio na mrežama odmah komentarisala.

"Hahaha, top", napisala je Ankica uz emotikone koji plaču od smeha, a njena ćerka je odmah lajkovala komentar, pa se može pretpostavljati da ona podržava njihovu vezu iako je glumac četiri decenije stariji od njene ćerke.

Lazar Ristovski zatim je 26. oktobra 2023. godine proslavio 71. rođendan i tom prilikom se snimio za svoj Instagram kako pipa bore i govori: "OK sam, a?"

Njegova 39 godina mlađa partnerka Anica Lazić je potom podelila javno čestitku, ispod koje se oglasila i njena majka Ankica. Ona je tada ispod fotke ćerke i zeta ostavila komentar koji se mnogima dopao.

Ankica Lazić
foto: Printskrin/Instagram

"Srećan rođendan, vitezu hrabrosti", napisala je Ankica, uz niz emotikona, pa se njena naslednica vrlo brzo oglasila:

"Hvala, mamita! Volim te"

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track