BIO JE MAGNET ZA ŽENE, A ONDA JE OTIŠAO KOD PLASTIČARA I UNAKAZIO SE JEZIVO: Plenio muževnošću, danas se svi SLEDE kad ga vide
Foto: Profimedia

nekad i sad

BIO JE MAGNET ZA ŽENE, A ONDA JE OTIŠAO KOD PLASTIČARA I UNAKAZIO SE JEZIVO: Plenio muževnošću, danas se svi SLEDE kad ga vide

Pop kultura -

Nekada je bio jedan od najpoznatijih zgodnih muškaraca za kojima su žene poludele, a danas je od tog izgleda ostalo malo. Žene su nekada vrištale za čuvenim Miki Rurkom zbog njegove zanosne lepote, a sada su mogle da vrisnu samo ako ga iznenada sretnu pri slabom svetlu, pošto je od njegovog privlačnog izgleda ostalo malo.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Sve je počelo kada je glumac, pored holivudske karijere, poželeo da uspe i u sportu, pa je počeo da se profesionalno bavi boksom, a karijera u ovom sportu donela mu je niz povreda kao što su polomljena rebra, nos, rebra, natučene obraze i rascep jezika, kao i kratkotrajni gubitak pamćenja.

Jasno, povrede su uticale i na izgled Mikija Rurka, a kada je želeo da se vrati glumi, bilo je teže nego što je očekivao.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Pokušao je da popravi stvari tako što je rekonstruisao lice i ubrizgao botoks, ali to ne samo da nije pomoglo, već je izgledao prilično nagrđeno.

Nikada nije krio svoje plastične operacije i otvoreno je govorio o njima, ali su stvari izmakle kontroli i postao je zavisnik od "popravljanja".

Miki Rurk
foto: Profimedia

- Nos mi je slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa. Morali su da mi vade hrskavicu iz uha da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba. Uglavnom sam uvek tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, izabrao sam pogrešnog hirurga i navukao sam se, priznao je jednom prilikom Miki.

Osim zavisnosti od plastične hirurgije, dugo se borio i sa zavisnošću od alkohola i narkotika, ali je, navodno, uspeo da se izbori sa svojim demonima uz pomoć psihoterapije.

Miki Rurk
foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikada nije uspeo da povrati zavidnu karijeru na filmu, a danas se najčešće pojavljuje u medijima upravo zbog svog iskrivljenog izgleda.

Nedavno je snimljen na ulicama Beverli Hilsa, a iako se smeškao paparacima, 70-godišnji glumac daje zaista tužnu sliku nekadašnjeg lepotana i zavodnika.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track