DECU NE KUPA DOK NE OSETI DA SMRDE, REDOVNO IM DAJE PIVO: Slavna glumica ZGROZILA javnost, a zbog ovoga je zovu "LOŠA MAJKA"
Foto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEOBIČNE VASPITNE METODE

DECU NE KUPA DOK NE OSETI DA SMRDE, REDOVNO IM DAJE PIVO: Slavna glumica ZGROZILA javnost, a zbog ovoga je zovu "LOŠA MAJKA"

Pop kultura -

Popularni par Kristen Bel i Daks Šepard otvoreno je govorio o vaspitavanju svojih maloletnih ćerki, a priča o njihovoj dnevnoj rutini izazvala je burne reakcije.

Kristen Bel govorila je o odnosu sa decom, kao i o tome kako se njen suprug Daks Šepard i ona odnose prema ćerkama, kako ih vaspitavaju i koje su im dnevne rutine.

Ja ne praktikujem da kupam decu dok ne osetim njihov smrad, oni su mali, mogla bih da im uništim magnezijum sa kože“, nasmejala se glumica govoreći o porodičnom živutu u epizodi emisije „Pogled“ i dodala:

Kristen Bel
foto: Profimedia

„Kada osetim neprijatan miris na njihovom telu, tada znam da je vreme za kupanje i to je normalno, treba pustiti telo da se prirodno ponaša.“

Kako je to prilikom istakla glumica, decu ne kupa jer smatra da je to za njihovo dobro.

„Postoji razlog zašto ne želim da navikavam decu da se stalno kupaju. Iskreno, mislim da nekupanjem ne može ništa da im se desi. Kada osetim na njima loš miris onda znam da su ih napale bakterije i tada ih pošaljem da se okupaju“, istakla je Kristen Bel.

Glumica se osvrnula na izjavu koleginice i kolege Mile Kunis i Eštona Kučera, da su kupali svoju decu samo kada su bila vidljivo prljava. Bel je dodala: „Podržavam ih, smatram da je to ispravno.“

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Ovo nije jedina izjava popularne glumice koja je iznenadila javnost. Naime, ona je jednom prilikom otkrila da njena ćerka koja ima pet godina nosi pelene.

Bel je nedavno u novoj epizodi serijala „Momsplaining with Kristen“ govorila o privikavanju na nošu i tada otkrila detalj koji su mnoge majke širom planete oštro osudile. Kristen je ispričala da njena mlađa ćerka, iako ima pet i po godina, i dalje nosi pelene.

„Moja starija ćerka je to naučila kada je imala 21 mesec, gotovo da smo joj samo pokazali kako se koristi toalet. Od tada više nije nosila pelenu ni dana“, dodala je ona.

Kristen je tom prilikom želela da istakne da svako dete ima svoje ritam, ali to se mnogima nije dopalo. Naime, njeni pratioci počeli su na svim mrežama da komentarišu da je Kristen pogrešila, da nije najbolja mama na svetu, kao i da strahuju šta će biti kad dete napuni 14 godina. Mnogi ističu da je prilično ponižavajuće da tako veliko dete nosi pelene.

Mislim da nije ponižavajuće ako dete duže nosi pelene. Svako je drugačiji. Moja ćerka od pet godina ne bi bila posramljena ni kad bi nosila pelene tokom dana. Ona je puna samopouzdanja i šašava i ne misli da treba da se izvinjava zbog bilo čega u vezi s jedinstvenom i prelepom sobom“, završila je glumica na ovu temu.

Kristen Bel ispričala je da njene ćerke vole da uživaju u bezalkoholnom pivu.

Glumica je priznala da to „zvuči suludo“ i objasnila je da su njene ćerke zavolele pivo dok su bile još mlađe, kada su išle s njom i njenim suprugom Daksom Šepardom u šetnje po komšiluku.

„On je zavisnik koji se oporavlja“, rekla je za svog supruga Šeparda, prenosi „Stil“ i dodala:

„Ali on voli bezalkoholno pivo, pa bi otvorio jedno, imao bi našu stariju ćerku na grudima, a mi bismo šetali i gledali u zalazak sunca. Dakle, mislim da joj se to činilo kao nešto posebno, nešto porodično.“

Par koji se venčao 2013. godine otvoreno je govorio i ćerkicama o Šepardovoj borbi sa alkoholizmom.

Zapravo, u februaru je zvezda „Frozen“ za Real Simple ispričala da mrzi reč „tabu“ i verzuje da ne postoji tema o kojoj ljudi za stolom ne mogu da pričaju.

„Sa svojom decom pričam o drogama, i činjenici da je njihov tata bio zavisnik i da se oporavlja, razgovaramo i o seksu“, rekla je svojrevremeno Kristen Bel.

(Kurir.rs/Nova/T.B.)

Bonus video:

01:46

ZA DANAŠNJE GENERACIJE KRIVIM NAS STARIJE Najbolji profesor na svetu predstavio metod rada: Deca čitaju ono što je između redova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track