OGLASIO SE PRINC VILIJAM O TEORIJAMA ZAVERE KOJE KRUŽE O KEJT MIDLTON: Evo šta poručuje onima koji kažu da je DALA BUBREG ČARLSU
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

PREKO PORTPAROLA

OGLASIO SE PRINC VILIJAM O TEORIJAMA ZAVERE KOJE KRUŽE O KEJT MIDLTON: Evo šta poručuje onima koji kažu da je DALA BUBREG ČARLSU

Pop kultura -

Brojne teorije zavere prate Kejt Midlton, čiji oporavak nakon operacije abdomena, 16. januara u Londonu, i dalje traje. Ono što se može pročitati na društvenim mrežama često je i više nego bizarno. Stručnjaci za dvor upozoravaju Palatu da ima previše misterije i nedorečenosti u saopštenjima o zdravstvenom stanju princeze od Velsa i kralja Čarsla III čime se stvaar pogodno tlo za najrazličitije spekulacije. Za sada nema promene toka u javnim objavama, a se zna šta princ Vilijam misli o glasinama koje se vezuju za njegovu suprugu.

Pre skoro dva meseca saopšteno je da je Kejt Midlton imala operaciju abdomena u istoj bolnici gde je ubrzo i Čarls III imao operaciju zbog benignog uvećanja prostate. Kasnije je kraju dijagnostikovan rak koji je povezan sa drugim zdravstvenim problemim. Ali niti je rečeno o kojoj vrsti kancera je reč niti se zna uzrok operacije princeze, koja se pritom tek pre dva dana pojavila u javnosti, prvi put nakon saopštenja o njenom zdravstvenom stanju.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Iako je Kensingtonska palata saopštila da će se Kejt pojaviti u javnosti tek nakon Uskrsa, kao i da će se podaci o njoj objavljivati u skladu sa potrebama, to ne umiruje teoretičare zavere koje govore i pišu svašta - od toga da je princeza donirala kralju bubreg, pobegla iz Palate, da se u tajnosti porodila, da je njeno stanje mnogo ozbiljnije nego što se misli... iznose se i najstrašniji scenariji.

Teorije zavere možda su i doprinele da Kejt ranije istupi u javnost nego što je planirano. A onda se desio novi problem oko njenog prvog javnog angažmana o čemu smo danas pisali.

princ Vilijam, BAFTA
foto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako princ Vilijam reaguje na teorije zavere? "Usredsređen je na svoj rad, a ne na društvene mreže", rekao je portparol princa od Velsa danas za People.

Rečeno je time da on ne pridaje značaj tome, ali teško da se tako bizarne priče ne uzimaju u obzir. Dvor je i ranije imao parolu da na mnoge stvari odreaguje diskretno ili da uopšte ne reaguje, a ruku na srce, teorije o Kejt možda i ne zaslužuju drugačiju reakciju.

Vilijam je na čudan način odreagovao nedavno kada su ga pitali o supruzi, stručnjaci ne prestaju da upozoravaju Palatu da izda direktnije i detaljnije saopštenje, ali se zna da Kejt (za sada) želi da podaci o njenom zdravlju ostanu privatni.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track