TEYA DORA SE POPELA NA KLADIONICAMA ZA POBEDNIKA NA EVROVIZIJI: Hrvati i dalje UBEDLJIVO VODE, a evo ko ima NAJMANJE ŠANSE (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

ovako stoje stvari

TEYA DORA SE POPELA NA KLADIONICAMA ZA POBEDNIKA NA EVROVIZIJI: Hrvati i dalje UBEDLJIVO VODE, a evo ko ima NAJMANJE ŠANSE (FOTO)

Pop kultura -

Teya Dora je 2. marta proglašena pobednicom nacionalnog izbora "Pesma za Evroviziju" sa 22 poena koje je dobila od stručnog žirija i glasova publike.

Teya Dora
foto: Kurir televizija

Ona je za nešto manje od 12 sati posle pobede bila 23. na listi favorita za pobedu, da bi danas skočila za jedno mesto i bila 22. sa tendencijom rasta. Kako do prve polufinale večeri u Malmeu ima dva meseca, sve je moguće.

Kladionica, Eurovisionworld
foto: Printscreen/Eurovisionworld

Kada je u pitanju naš komšiluk, Bejbi Lazanja i dalje suvereno vlada - nalazi se na prvom mestu već duže vreme i ima 17 odsto šansi za pobedu.

Bejbi Lazanja
foto: Printscreen

Trenutno najmanje šansi za pobedu ima Albanija s pevačicom Besom i pesmom "Titan".

kladionica, Albanija, kvote, Srbija
foto: Printscreen/eurovisionworld

Da podsetimo, izbor za najbolju pesmu 68. Evrovizije biće u Švedskoj u Malme Areni 7., 9. i 11. maja, nakon što je na prošlogodišnjem izboru pobedila njihova predstavnica Lorin. Inače, to će biti veliko slavlje za Švedsku - pre tačno 50 godina, legendarna grupa ABBA je pobedila sa pesmom "Waterloo", a ostalo je muzička istorija.

Iako neke zemlje još nisu izabrale svoje predstavnike, drže visoko mesto na evrovizijskim kladionicama. Među njima su Švedska, Australija, Jermenija, Azerbejdžan, Portugal.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

05:05

TEYA DORA JE TREĆI FAVORIT NA EUROSONGU! Olivera Kovačević otkrila najnovije ocene učesnika na ovogodišnjem FINALU U MALMEU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track