PRINC HARI ZBIJA ŠALE DOK VILIJAM SRLJA IZ PROBLEMA U PROBLEM: U jeku skandala POTKAČIO brata i snaju, evo šta je rekao (VIDEO)
Foto: ETHAN CAIRNS / PA Images / Profimedia

NEMA KRAJA HAOSU

PRINC HARI ZBIJA ŠALE DOK VILIJAM SRLJA IZ PROBLEMA U PROBLEM: U jeku skandala POTKAČIO brata i snaju, evo šta je rekao (VIDEO)

Pop kultura -

Diana Legacy nagrade dodeljene su sinoć u Muzeju nauke u Londonu. Priznanja je uručio princ Vilijam, i tom prilikom je govorio o majci i o Kejt Midlton. Princ Hari uključio se preko video poruke iz Kalifornije, ali braća se nisu srela ni virtuelno jer se mlađi princ oglasio nakon što je stariji otišao sa događaja.

Dodela je organizovana dok bukti skandal zbog obrađene slike Kejt Midlton koja je ugledala svetlo dana pre nedelju dana. Pažljivo je tempirano kako Vilijamu i Hariju ne bi bilo neprijatno da čak i odreaguju na prisustvo onog drugog. Princ Vilijam ne želi da se suoči sa bratom preko ekrana, jer smatra da bi to odvratilo pažnju sa suštine večeri.

princ Vilijam
foto: Arthur Edwards / AFP / Profimedia

Princ Vilijam, koji je na dodeli istakao da on i Kejt Mildton kroz svoj rad poštuju nasleđe njegove majke, dodelio je 20 priznanja, a sinoć je obeleženo 25 godina ove ceremonije.

Kada je Vilijam napustio događaj, princ Hari počeo je svoj govor putem video-linka iz Montesita, gde je mladim pobednicima rekao: „Žao mi je što nisam tamo. Voleo bih da mogu da budem tamo sa vama."

Zatim se zahvalio grupi što je inspirisala toliko drugih mladih ljudi pre nego što se našalio sa pobednicima da ne upadaju u „previše problema“ ako planiraju da odu u prestonicu na proslavu.

Kraljevski stručnjaci nisu doveli u pitanje vreme kada su se braća pojavila na dodeli Dajaninih nagrada, a Ingrid Sevard je za Dejli Mejl izjavila: „Saseksovi po mom mišljenju ništa ne rade slučajno“.

Sevard je napomenula da Vilijamovo i Harijevo odvojeno pojavljivanje, pokazuje koliko je sukob između braće velik. Istakla je i da bi njihovo pomirenje odvratilo pažnju od svečanosti.

Vilijam i Hari počeli su sukobe nakon ženidbe mlađeg princa Megan Markl 2018. u Vindzoru. Desio se veliki broj skandala, a 2021. otac Čarls je insistirao da se njegovi sinovi pomire.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track