"NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI" Devojčicu iz kultnog filma retko ko bi danas prepoznao, a NEĆETE VEROVATI kako je nastala ČUVENA REPLIKA
Foto: Printscreen

IZGOVORILA NEPLANIRANO

"NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI" Devojčicu iz kultnog filma retko ko bi danas prepoznao, a NEĆETE VEROVATI kako je nastala ČUVENA REPLIKA

Pop kultura -

Devojčicu iz filma "Mrtav, ladan", koja izgovara čuvenu rečenicu "Neću da ti kažem ćelavi", bi danas malo ko prepoznao.

Naime, Tara Manić je sa sedam godina odigrala ulogu male Ane koja je ostala prepoznatljiva po rečenici "Neću da ti kažem ćelavi".

Posle ove uloge, Tara nije imala angažovanja u svetu glume i odlučila je da njen životni poziv zapravo bude režija.

Tara Manić
foto: Printscreen

Ona sada ima 29 godina i ne bavi se glumom.

Završila je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti i danas je rediteljka niza predstava, kojima je maksimalno posvećena.

Tara Manić
foto: A.K./ATAImages

- Nisam se premišljala između glume i režije. Još u gimnaziji (III beogradska) presekla sam da će to biti režija. Položila sam prijemni iz prve. Paralelno sam te godine polagala i prijemni na medicini, ali sam ostala na režiji. U mojoj porodici su svi pravnici, ekonomisti, novinari, pa moji izbori nisu bili određeni genetikom - rekla je Tara jednom prilikom.

"Neću da ti kažem ćelavi"

Tara je jednom prilikom otkrila da replika po kojoj je poznata zapravo nije bila zapisana u scenariju i da joj je kolega tokom snimanja zapravo rekao da kaže to, ne sluteći da će se ta rečenica decenijama kasnije ponavljati.

Tara Manić
foto: A.K./ATAImages

Rođena je u Beogradu i govori četiri jezika (srpski, engleski, portugalski, francuski), diplomirala je pre četiri godine kao student generacije, a za svoje predstave dobila je priznanja u Poljskoj, Rusiji, Litvaniji i Srbiji.

( Kurir.rs / Blic / T.B . )

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track