"LJUBI 30 GODINA MLAĐU, A ŽUDI ZA BIVŠOM KOJA GA NE FERMA 5 POSTO": I dalje voli onu koju je uništio, a "šutnuo" je zbog klinke
Foto: JUCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

svi u šoku

"LJUBI 30 GODINA MLAĐU, A ŽUDI ZA BIVŠOM KOJA GA NE FERMA 5 POSTO": I dalje voli onu koju je uništio, a "šutnuo" je zbog klinke

Pop kultura -

Vensan Kasel već neko vreme uživa u novoj vezi sa manekenkom Narom Baptistom za koju mnogi kažu da je kopija njegove bivše žene Tine Kunaki. Zbog toga su mnogi ubeđeni da zapravo nije još uvek preboleo Tinu, već da je samo tražio neku "poslušniju".

Vensan Kasel
foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

No, sada se misli da nije Tina ta koju ne može da zaboravi nakon što je "uhvaćen" da lajkuje fotografije svojoj prvoj bivšoj supruzi Moniki Beluči.

Kako se ovo nije ranije dešavalo, činjenica da je prvi lajk na njenim novim fotografijama upravo od bivšeg muža, probudio je sumnje da i dalje prati sve što njegova fatalna bivša radi.

Na fotografijama koje je lajkovao Vensan, Monika pozira u senzualnim izdanjima, a likom kao da nije ostarila od dana najveće slave.

S obzirom da su i drugi ljudi opsednuti objavom, jasno je zašto na istu nije mogao ostati imun ni njen bivši muž. Doduše, sada će morati da trpi komentare da "ljubi 30 godina mlađu, a žudi za bivšom koja ga ne 'ferma' 5 posto".

Podsetimo, brak Vensana i Monike pukao je još 2013. Međutim, par je navodno ostavio otvorene karte, te se šuškalo da rade na pomirenju, sve dok glumac nije otišao na Ibicu i upoznao 18-godišnju Tinu.

Tog trenutka, nade za pomirenje sa Monikom su bile ugašene, a veoma brzo je uplovio i u brak sa Kunaki.

Inače, jedini put kada je Monika Beluči iole komentarisala ono što joj se dešavalo na polju ljubavi bilo je neposredno nakon raskida od Vensana, kada je otkrila da je razlog razvoda prevara, odnosno da bi "bilo smešno da traži od svog muža da bude veran ako je odsutna dva meseca". Što se kaže - pametnom dosta!

(Kurir.rs/Wanted/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track