PLAKALA SAM ZBOG NJEGA SVAKI DAN: Konačno sam rekla “Sad je dosta!”
Foto: Promo

PLAKALA SAM ZBOG NJEGA SVAKI DAN: Konačno sam rekla “Sad je dosta!”

Žena -

Svakoga dana sam bila prinuđena da odem u kuhinju i plačem. Neretko me toliko iritirao da su me oči pekle satima. Pokušavala sa da se branim, ali ništa nije pomagalo. Govorim o luku, naravno. 😊

Svakog dana sam osećala nelagodu dok sam pripremala obroke. Pokušaji sa rukavicama nisu urodili plodom, a rad nije bio ni blizu olakšan. Priprema hrane često bi trajala predugo, a rezultat ne bi bio ni blizu onoga što sam želela. Ponekad bih čak i povredila prste. Ali sada, sve te muke su prošlost. Otkrila sam jednostavno rešenje - secko na povlačenje je postao moj novi saveznik. Brži, precizniji, bez rizika od povreda i za seckanje bez suza.

Ne samo što mi je olakšao seckanje luka i drugih namirnica, već mi je uštedeo vreme. Ručka na strani secka, kada je povučete, pokreće nož unutar secka, omogućavajući vam da povrće, voće ili meso iseckate sa lakoćom i preciznošću. Samo nekoliko poteza i sve je gotovo!

Ovaj inovativni secko ne samo da seče luk i druge namirnice brže i sitnije nego obični nož, već eliminiše i rizik od povreda, a sa njim nema ni suza koje u talasima naviru kada pribegavate klasičnim metodama seckanja luka. Sa strane ima ručku koja, kada je povučete, pokreće nož unutar secka, omogućavajući vam da povrće, voće ili meso iseckate sa lakoćom. Samo nekoliko poteza i namirnice su iseckane!

Treba li vam ovako nešto? Mislimo da, zapravo, nema kojoj kuhinji nije neophodan alat. Danas može da se nabavi po znatno sniženoj ceni OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar.rs
foto: Promo

Ali to nije sve! Secko na povlačenje je dizajniran tako da olakšava i proces čišćenja nakon pripreme hrane. Nema više dugotrajnog i dosadnog pranja brojnih delova, kao što je to slučaj sa većinom drugih seckalica. Dovoljno je veliki da u njega stane dovoljno povrća, a dovoljno mali da održavanje nije komplikovano. Samo jednostavno izvadite nož i to je sve! Nema skrivenih delova koji bi mogli da vas frustriraju.

Pogledajte u narednom videu koliko je samo praktičan:

Sada imate priliku da ovaj fantastični proizvod nabavite po posebnoj ceni! Ne propustite priliku i poručite ga online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Osvežite svoje iskustvo pripreme hrane i uživajte u svakom trenutku bez nepotrebnih komplikacija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track