BIVŠI JE NATERAO DA ODBACI SRPSKO IME DA BI JE "VINUO U ZVEZDE": Evo gde je sada Milica kojom je bio opčinjen CEO HOLIVUD (FOTO)
Foto: MvS / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NAJAVILA JE DA SE VRAĆA POSLU

BIVŠI JE NATERAO DA ODBACI SRPSKO IME DA BI JE "VINUO U ZVEZDE": Evo gde je sada Milica kojom je bio opčinjen CEO HOLIVUD (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Mila Jovović već neko vreme ne može se videti u javnosti. Nakon što je pre par meseci zabrinula sve čudnom frizurom i "rupama" po glavi, potpuno se povukla, te je čak i na mrežama retko šta objavljivala.

Doduše, najavila je da se vraća poslu, i s vremena na vreme bi podelila fotografije i snimke sa decom i suprugom. No, u poslednje vreme se čini da je glumica ponovo ona stara.

Čak je nedavno i njena javna konverzacija sa ćerkom nasmejala sve. Glumica je podelila fotografiju na kojoj pozira bez odeće, uz reči: "Kada se zvezde i Mesec poravnaju tako da mama i tata mogu da imaju vreme za sebe".

Mila Jovović
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, prva u komentarima javila se upravo njena ćerka Everest sa: "Plašim se", a potom je napisala i "mama?". Naravno, njena mala šala pokrenula je lavinu komentara, a Milini pratioci nisu skrivali oduševljenje zbog sjajnog humora Jovovića.

To je zapravo jedan od retkih prilika da javnost zaviri u porodičnu dinamiku, s obzirom da je glumica prilično tajanstvena po pitanju privatnog života.

Podsetimo, Mila je od 2009. godine u braku s režiserom Polom V. S. Andersonom s kojim se upoznala na setu prvog dela hita "Resident Evil" ("Pritajeno zlo"), a sa njim je dobila i tri ćerke.

Mila Jovovic
foto: Rojters

Pre Pola, bila je u braku i sa Likom Besonom koji ju je u neku ruku i stvorio. Mila, kojoj je pravo ime Milica Nataša rođena je u Ukrajini, a roditelji su joj glumica Galina Oginova Jovović i otac Bogdan Jovović, koji je bio srpskog porekla.

Pretpostavka je da je nadimak Mila uzela jer je Amerikancima bilo lakše za izgovaranje, pogotovo nakon planetarne slave sa "Petim Elementom" koji je režirao Lik Beson sa kojim će malo nakon završenog snimanja ući u vezu. Takođe postoji priča da je upravo Lik uticao da odbaci sprsko ime kako bi se brže probila, ali to je sve u domenu priča.

Beta, Mila Jovovic

Kako je svojevremeno ispričala, hemija između njih dvoje bila ja jaka, ali je sve puklo godinu dana kasnije, nakon završenog snimanja za "Jovanku Orleanku". Tada se šuškalo da je srpskoj glumici jednostavno bilo svega preko glave s obzirom da ju je muž terao da sama izvodi sve vratolomije, bez dublera, međutim, ona je kasnije to demantovala, ističući da su ona i Luk jednostavno bolji kao prijatelji.

Tada se pisalo i da je zapravo želela da pobegne od Besonovog lošeg imidža koji ga je pratio. Možda je bio talentovan režiser, ali njegova prošlost bila je suviše mračna. Sreću je naposletku našla kraj Andersona, sa kojim se činilo da živi život iz snova.

( Kurir.rs / Wanted / T. B )

Bonus video:

03:07

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA HOLIVUD, A U DUŠI PAKAO! Stručnjak otkriva koji su najčešći okidači LETNJE DEPRESIJE i kako se manifestuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track