DEVOJKA RISTOVSKOG NIJE GLUMICA: Anica Lazić NEMA diplomu FDU, a evo koje je PRAVO ZANIMANJE 39 godina mlađe Lazareve izabranice
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial

ona je diplomirani psiholog

DEVOJKA RISTOVSKOG NIJE GLUMICA: Anica Lazić NEMA diplomu FDU, a evo koje je PRAVO ZANIMANJE 39 godina mlađe Lazareve izabranice

Pop kultura -

Devojka Lazara Ristovskog, Anica Lazić, postala je popularna tek kada se čulo da je u vezi sa 39 godina starijim glumcem.

Anica Lazić prvu značajniju ulogu dobila je u seriji "Drim tim" koju upravo potpisuje Lazar Ristovski, a onda je krenula priča da su zajedno, što su i na kraju potvrdili.

Ono što je privuklo pažnju mnogih da Anica Lazić nije školovana glumica, već da je diplomirani psiholog, a da je zvanje stekla na Univerzitetu u Italiji.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Instagram/anicalazicofficial

Samouka Anica, je potpisana kao glumica sada već u nekoliko TV projekata. Inače, kada se čulo da je Anica u vezi sa Lazarom, jedan korisnik Tvitera objavio njihovu fotografiju i napisao: "Glumac Lazar Ristovski sa devojkom glumicom Anicom Lazić". Tim povodom reagovala je i Ljiljana Blagojević.

Ljiljana Blagojević
foto: Kurir televizija

- Nije glumica. Gluma joj je hobi - napisala je ona, a onda se oglasila za domaće medije:

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je Ljiljana.

( Kurir.rs / Blic / T. B )

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track