DIPLOMIRALA: Eva Longorija završila master studije!
Foto: Dailymail.co.uk

Čestitamo

DIPLOMIRALA: Eva Longorija završila master studije!

Pop kultura -
Najpoznatija očajna domaćica Eva Longorija (38) pohvalila se na Tviteru da je završila master studije državnog Univerziteta u Kaliforniji
1 / 5 Foto: Dailymail.co.uk

Nakon burne nedelje u Kanu, najpoznatija "očajna domaćica" Eva Longorija (38) pohvalila se na Tviteru da je završila master studije državnog Univerziteta u Kaliforniji.

"Danas je veliki dan", tvitovala je Eva u sredu – "Veoma sam uzbuđena što sam završila master studije iz hispano-američke kulture. Nikada ne možete biti preivše stari da nastavite svoje obrazovanje."

Među kolegama koji su joj čestitali prva je bila Marša Kros – "Velike čestitke na diplomi. Od toalete u Kanu do bacanja kape u Kaliforniji, ti si zaista pravo zlato", a zatim i Bil Rančić – "Eva, čestitam!" Oglasila se i Džejn Fonda, koja je prisustvovala Evinoj dobrotvornom događaju na Kanskom filmskom festivalu, rekavši da ona inspiriše mlade žene. "Ona to radi sa takvom lakoćom i stilom", napisala je primećujući da je Eva napustila Kan zbog dodele diploma.

Tridesetosmogodišnja glumica inače ima završene osnovne akademske studije iz filma na Univerzitetu Teksas A&M. Ona je kasnije upisala master studije na državnom Univerzitetu u Kaliforniji, koje se bave multidisciplinarnim pristupom hispano kulturi, istoriji, jeziku i obrazovanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track