SAMO NA FILMU: Salma Hajek ubila Uroša Ćertića
Foto: Rojters

Dokrajčila ga

SAMO NA FILMU: Salma Hajek ubila Uroša Ćertića

Pop kultura -
Prema scenariju filma "Everli" koji glumica snima u Beogradu, zadatak Uroša Ćertića je bio da ubije Salmu, ali je on ipak dokrajčila njega.

Kaskader Uroš Ćertić je pokušao da se prikarde Salmi Hajek, ali se glumica iznenada okrenula i oborila ga na pod. Sve je snimano pod reflektorima u Šimanovcima i reč je o sceni horor filma "Everli" koji holivudska zvezda snima u Srbiji.

Prema scenariju, zadatak Uroša Ćertića je bio da ubije Salmu Hajek, ali je on ipak dokrajčila njega.

Iako je u početku negirao da je ikada bio na snimanju u Šimanovcima, nakon što smo mu prepričali kompletnu scenu, kaskader je popustio "Pa vi sve saznate, a baš me zanima kako. Ispoštujte me i nemojte da me ispitujete jer sam se obavezao na ćutanje. Tačno je da imam potpuno drugačiju scenu od svih kaskaderskih scena koje sam izveo u "Novembar menu" i jeste tačno da me Salma na kraju ubije. Ništa više ne mogu da vam kažem", rekao je Uroš Ćertić za „Blic”, kome je ovo drugi holivudski projekat ove godine.

Za film u kojem se Salma Hajek bori za goli život i beži od svirepih ubica koje šalje njen bivši suprug angažovano je mnoštvo kaskadera koji će dinamikom obogatiti filmski materijal, što je neophodno budući da je skoro kompletna radnja smeštena u šest prostorija.

Osim Stele Stanković, slavna glumica ima još jednu dublerku, spretnu Japanku. A dok lepotica iz Smedereva zbog sličnosti sa Salmom po visini, boji kože i kose učestvuje u probama svetla koje su vrlo zamorne za glumicu, i u nekim scenama joj pozajmljuje svoje obline, Japanka je takozvana stend-dabl dublerka koja Salmu zamenjuje u izuzetno opasnim kadrovima i tako fingira samo fizičku spretnost lepe Meksikanke.

Foto: Fejsbuk
Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track