Melek opet sa Alijem!

Melek opet sa Alijem!

Stil -
Demirova sestra, uprkos protivljenju svih u porodici, ponovo se tajno sastaje sa Ujgurom

Ne sluša brata!Nakon rastanka s Defne Kerim ne gubi vreme. Odlazi u hotel kako bi se sreo sa svojom novom simpatijom, jer više pred sobom nema prepreka. Ipak, njegov ljubavni sastanak videće Defne, koja je u hotel svratila da bi se našla sa starom drugaricom.

Iako i jedno i drugo shvataju da greše i da među njima i dalje plamti ljubav, Asi i Demir ne uspevaju da pronađu zajednički jezik. Demir odbija da se izvini Asi, zbog čega ona otkazuje prodaju zemljišta koje je nasledila od dede.Posle krađe oraha iz komšijskog dvorišta sa Aslanom, Melek, bežeći, završava u Alijevim kolima, uprkos opasnosti da će za to saznati njena porodica.

Suhejla saznaje da je Demir prodao Ihsanovo imanje Neriman. To je ljuti jer se plaši da će Ihsanova žena prekinuti saradnju dve porodice. Demir zbog toga poziva sve na zajednički sastanak, kako bi se razjasnili problemi vezani za zemljište i posao.

Na sastanak dolazi i Neriman i postavlja svoje uslove za nastavak zajedničkog posla na imanju. Tokom razgovora ona otkriva da je usput videla Melek i Alija zajedno, što će ponovo razbesneti Demira...

(R. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track