Biće mrtvih zbog Asi

Asi, TV Prva: 19.20

Biće mrtvih zbog Asi

Stil -
Dok Ali pokušava da Asi oslobodi od otmičara Erena, stiže Demir, takođe s repetiranim pištoljem, i nastaje haos

Napetost raste.Demir poziva Neriman i priča joj da je sve u najboljem redu, ali joj kaže da je zavladala epidemija i da on i Asi ne mogu da dođu. Njoj je laknulo, jer se bila zabrinula što se ne javlja. I ne sluti da ju je slagao.

Za to vreme njegov partner je veoma nervozan, a razum gubi kad mu saopštavaju da Demir zna gde je Erenova kuća. Šalje svoje momke da vide da li se Asi spasla od otmičara.

Demir obećava Ihsanu da ujutro kreće da oslobodi svoju suprugu. Ali se raspituje kod Demirovog partnera gde je odveo Asi i kaže mu da će mu dati dvostruko više novca da je oslobodi. Ovaj pristaje na to, a kad Ali ode, ljutit pokušava da otkrije kud je devojka nestala sa otmičarem i njegovom porodicom.

Demiru Kerim nudi pomoć. Inspektor pokušava da od Ihsana sazna šta mu je sve Demir ispričao kako bi mu spasao ćerku. Ali dobija vesti od Zafera da su saznali gde je devojka. Uzima pištolj i odmah kreće. Otmičar u staroj kuli preti Asi da će umreti ako umre njegov sin. Ona ga ubeđuje da će uskoro stići sa otkupom.

Ali uleće sa uperenim pištoljem i uzima Asi. Otmičar nišani u njega. Situacija je napeta. Asi naređuje Aliju da spusti pištolj i pokušava da smiri Erena. Stiže i Demir...

(R. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track