Princ Hari menja devojke kao čarape
Foto: KURIR

Hiper aktivan

Princ Hari menja devojke kao čarape

Stil -
Najduže je bio sa studentkinjom Čelsi. Mladi princ je slab i na atraktivne i vitke devojke koje "vole život". Harijeva nova devojka neodoljivo podseća na glumicu Sienu Miler.

LONDON - Zavodnik. Mlađi sin pokojne princeze Dijane ne miruje. Zavodio je manekenku i voditeljke, a sad je u vezi s pevačicom. Najduže je bio sa studentkinjom Čelsi. Mladi princ je slab i na atraktivne i vitke devojke koje "vole život". Harijeva nova devojka neodoljivo podseća na glumicu Sienu Miler.

Sa Moli King (24), pevačicom benda D Satrdejs, princ se zabavljao na karaokama u londonskom klubu. Svi ssu videli kada su se grlili i šaputali uvo na uvo , ali su kući otišli odvojeno.

Pre zgodne plavuše koja neverojatno liči na holivudsku zavodnicu Sienu Miller, Hary (27) je bio sa manekekom Florens Brudenell-Brus (26). Romansa je trajala samo jedno leto.

Najduže, od 2004. do 2010., izdržao je s Čelsi Dejvi (26) iz Zimbabvea, studentkinjom prava, koja se zbog ljubavi preselila u Evropu. Princa je posle prekida s Čelsi tešila voditeljka Karolina Flek (32). Zabeleženo je da je 
televizijsku lepoticu Natali Pinkham (34) ljubio 2003., a 2007. glumicu Katarinu Omani (40).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track