Beogradski sindikat sutra u Areni

Beogradski sindikat sutra u Areni

Stil -
Želimo da privučemo publiku iz cele Srbije i regiona i okupimo sve one koji su nas zvali putem društvenih mreža ili ubeđivali vlasnike lokala da organizuju naš koncert, istakao je Škabo

"Beogradski sindikat" sutra u Beogradskoj areni

Last changed: 27.04.12 09:29:42 (Tanjug), uploaded: 27.04.12 09:32:57

BEOGRAD - Posle više od šest godina od svog poslednjeg koncerta u Beogradu, grupa "Beogradski sindikat" nastupiće sutra u Beogradskoj areni, najavio je organizator "Mjuzik star prodakšn".

Od objavljivanja svog trećeg albuma "Diskretni heroji" (2010), koji je sa njihovog sajta do sada besplatno preuzelo više od milion ljudi, grupa, uprkos velikom interesovanju publike, nije imala mnogo prilika za nastup.

Predstojeći koncert u Beogradskoj areni, kako je najavljeno, biće na tehnički višem nivou organizacije, sa probranim gostima i specijalnim iznenađenjima.

Jedan od članova grupe Boško Ćirković Škabo je ranije objasnio da se Beogradska arena nametnula kao adekvatan prostor zbog njihove želje da održe tehnički zahtevniji i veći koncert.

On je rekao da će koncert izgledati kao i svaki njihov dosadašnji nastup, samo što će biti tehnički na višem nivou, u skladu sa prostorom, imaće definisaniji koncept, muzika će biti dopunjena "zanimljivim elementima" i imaće goste.

"Želimo da privučemo publiku iz cele Srbije i regiona i okupimo sve one koji su nas zvali putem društvenih mreža ili ubeđivali vlasnike lokala da organizuju naš koncert", istakao je Škabo i najavio da će koncert trajati dugo i da će biti podeljen u dva segmenta.

Bend postoji već 13 godina, objavili su tri albuma - "Bs s st...Tišinčina!" (2001), "Svi zajedno" (2005) i "Diskretni heroji" (2010).

Imaju izdavačku kuću "Prohibicija", a od februara prošle godine učestvuju na tribinama o međusobnom uticaju sistema vrednosti i popularne kulture, koje se održavaju na fakultetima i u srednjim školama.

Ulaznice za njihov koncert u Beogradskoj areni prodaju se po ceni od 1.200 (parter) i 1.500 (tribine) dinara, a zbog velikog interesovanja za koncert grupe u prodaji su i ulaznice za gornje tribine (nivo 400) po ceni od 1.000 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track