Travolta gej, napastvovao masera

Tužba

Travolta gej, napastvovao masera

Stil -
Neimenovani maser tvrdi da mu je glumac dodirivao nogu, genitalije i pokušao da inicira seksualni čin u privatnom bungalovu u okviru hotela Beverli Hils

LOS ANĐELES - Neidentifikovani maser tužio je holivudskog glumaca Džona Travoltu za navodni seksualni napad tokom masaže u hotelu Beverli Hils i traži dva miliona dolara nadoknade.

Maser tvrdi da mu je Travolta dodirivao nogu, genitalije i pokušao da inicira seksualni čin u privatnom bungalovu u okviru hotela u januaru ove godine.

Portparol Džona Travolte odbacio je tužbu kao "neosnovanu laž".

"Na dan kada tužilac tvrdi da se sreo sa Džonom, Džon nije bio u Kaliforniji i možemo da dokažemo da je bio na istočnoj obali", navodi se u advokatovom saopštenju i dodaje da Travolta namerava da podnese kontratužbu protiv masera i njegovog advokata.

Advokat masera Okori Okoroča rekao je Rojtersu da je njegov klijent ostao anoniman iz straha da bi mogao da bude žrtva izuzetne sramote ako se njegov identitet obelodani i da, na osnovu kalifornijskog zakona, tužbu može da podnese pod pseudonimom Džon Do.

U tužbi podnetoj sudu u Los Anđelesu, Travolta je tužen za seksualni napad i namerno nanošenje emotivnih povreda. Travoltin advokat smatra da je tužba "potpuna fikcija i fabrikacija" i da se ništa od opisanog u tužbi nikada nije dogodilo.

Travolta (58) postao je poznat 70-ih filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Brilijantin", a kasnije i ulogom kriminalca u filmu "Petparačke priče".

Dva puta je bio nominovan za Oskara i oženjen je glumicom Keli Preston od 1991.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track