Asja pomirila svoje roditelje!

Asi

Asja pomirila svoje roditelje!

Stil -
Asi prepričava Demiru kako im se rodila ćerka i budi stare uspomene njihove ljubavi koje im isijavaju iz pogleda

Mir, mir... Niko nije kriv!Srećan zbog saznanja da ima unuku, Demirov otac jedva čeka da se mala Asja ponovo pojavi sa drugovima kod njega u kući. S druge strane, Kozdžuogluovi se plaše Demirovog sledećeg poteza, jer misle da bi mogao da traži starateljstvo nad Asjom.

Aslan upozorava Demira da treba što pre da kaže Asji ko joj je otac zato što, poučen svojim iskustvom, zna koliko može zaboleti ako se kasno sazna za to. Demir potom odlučuje da pozove Asi i nađe se s njom kako bi porazgovarali o svemu. Za to vreme Demirov otac čuva malu Asju, ali nailazi Aslan, kome se neće svideti to što Hajdar započinje priču s devojčicom o njenom ocu. Asi prepričava Demiru kako im se rodila ćerka i budi stare uspomene njihove ljubavi, koje počinju da isijavaju iz pogleda.

Ihsan zatiče Suhejlu u razgovoru sa Asjom, što budi njegov strah da će neko od Demirovih reći istinu devojčici. Demir želi da je odvede kod sebe kući, ali Asi nije oduševljena tom idejom. U povratku zatiču Asju kako šalje još jedno pismo svome tati rekom do mora. Videvši to, Asi ostavlja Demira da nasamo popriča s njom.

(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track