Ibro pada u postelju!

Sulejman Veličanstveni

Ibro pada u postelju!

Stil -
Pokušaj Nigar-kalfe da pašu leči bapskim metodama razbesneće ionako ljubomornu Hatidže, pa će joj narediti da se vrati u Topkapi i ostavi ih same

Stigle ga kletve.Kada Hurem otkrije da na sultanovom stolu nedostaje ogrlica koju je pravio s ljubavlju, brže-bolje smišlja način da dopre do Izabele. Izgovarajući se da princezi želi da pokloni lepe haljine, Hurem odlazi kod nje. Pobesneće kad dragulje o kojima je maštala ugleda na vratu druge žene!

Ibrahim se ozbiljno razboleva. Pokušaj Nigar-kalfe da ga izleči bapskim metodama razbesneće ionako već ljubomornu Hatidže, koja će joj narediti da se vrati u Topkapi i ostavi je samu s mužem. Nakon posete Izabeli, Hurem se uplakana vraća u dvor. Mahidevran će se potruditi da o ovoj poseti izvesti Valide i sultana, koji će zakucati na Huremina vrata. Upornost Bali-bega, koji ne želi da vrati Armin ocu Džošui, iznerviraće Ibrahima, a priča o jurišniku i njegovoj dragoj dopreće i do Sulejmana. Vladar će podsetiti Ibrahima da je i sam bio u zamci ljubavi zbog koje je bio spreman da se odrekne položaja.

Hurem nastavlja da kuje planove kako da napakosti princezi!

(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track